Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 15 țări în care e bine să trăiești la pensie. Apare și România în clasament

Publicat:

Un studiu care a luat in considerare 131 de țari a identificat cele mai convenabile 15 țari in care sa locuiești la varsta pensionarii. Romania este pe locul 8. Analiza a fost efectuata de GOBankingRates folosind Numbeo, o baza de date de prețuri online, pentru a identifica cele 15 țari care sunt cele mai ieftine din lume și, in același timp, cele mai convenabile și sigure pentru perioada pensionarii, scrie nasdaq.com . Țarile sunt clasificate dupa patru valori cheie privind accesibilitatea, iar fiecare masura este masurata in raport cu prețurile din . Romania a ieșit pe poziția a 8-a…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA Cum forțeaza Guvernul Romaniei prețuri ridicate la energie, in timp ce pe piețele europene sunt estimate scaderi tot mai mari

15:35, 04.04.2024 - Țarile europene, inclusiv Romania, au intrat in sezonul cald cu stocuri record de gaze. Europa are atat de multe gaze incat experții in energie pun problema reducerii importurilor, pentru a scadea ritmul de inmagazinare. Abundența de gaze ar putea sa duca la scaderi și mai mari de prețuri pe piețele…

INDEXUL CALITAȚII VIEȚII LOCATIVE Cele mai bune cartiere din Romania și zonele de evitat

11:11, 01.04.2024 - Orașele și cartierele sunt selectate pe baza numarului de respondenți din fiecare zona care au completat chestionarul de evaluare The post INDEXUL CALITAȚII VIEȚII LOCATIVE Cele mai bune cartiere din Romania și zonele de evitat first appeared on Informatia Zilei .

Eurostat confirma premiera: Romania a depașit Ungaria la PIB/locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare

23:20, 26.03.2024 - PIB-ul per capita exprimat in paritatea puterii de cumparare standard (PPS) varia anul trecut intre 64% din media UE in Bulgaria, 78% in Romania si 240% din media UE in Luxemburg, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European de Statistica (Eurostat). Romania a depașit in premiera Ungaria.…

In ultimii 20 de ani clujenii au avut un ritm de dezvoltare mult peste cel al Capitalei, deși București conduce la capitolul PIB/capita

13:20, 24.03.2024 - In urma cu 20 de ani, Romania avea un PIB/cap de locuitor in termeni de paritate a puterii de cumparare (ppc) de doar 26% din media UE. Acum, PIB/capita la paritatea puterii de cumparare (PPC) este 76%, la egalitate cu Ungaria și deasupra Greciei (67%).Cel mai bogat județ, care este de departe București,…

Romania este cel mai putin dependenta de gazele de import dintre țarile UE (analiza)

07:01, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Dependenta de Rusia a fost inlocuita cu dependenta de alte tari.

Adrian Caciu, ministrul Proiectelor Europene – Plafonarea și inflația: cum protejezi oamenii și salvezi economia

21:35, 27.02.2024 - Inflația a reprezentat o provocare majora in ultimii doi ani nu numai pentru Romania, iar una dintre prioritațile Guvernului a fost sa adopte masuri capabile sa limiteze impactul acesteia asupra cetațenilor. Principiul de baza este ca, in momentele complicate, solidaritatea reprezinta singurul raspuns…

[BREAKFAST] Care este cel mai scump oraș din Romania? Puterea de cumparare este un factor decisiv

12:36, 22.02.2024 - Care este cel mai scump oraș din lume? Un raport publicat de Numbeo arata ca, in 2023, Hamilton, capitala Insulelor Bermude primește aceasta distincție. Statisticile includ și orașele din Romania. Referința pentru indicele costului de trai este calculat prin comparație cu New York-ul, care primește…

Impactul taxei pe carbon asupra vieții romanilor: analiza Asociației Energia Inteligenta

12:35, 03.02.2024 - Asociația Energia Inteligenta a dezvaluit recent o analiza detaliata privind impactul introducerii taxei pe carbon in Romania. Aceasta masura a fost recomandata de experții FMI in vederea reducerii deficitului bugetar, avand ca principal obiectiv diminuarea emisiilor de carbon in sectoarele transporturilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?