Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOP 10 MONDIAL Tenismanul Casper Ruud în top 10 mondial

Publicat:

enismanul norvegian Casper Ruud, care a jucat duminica finala turneului de la Acapulco, a revenit in top 10 mondial dupa o absenta de cateva luni, potrivit clasamentului jucatorilor profesionisti (ATP), publicat luni. The post TOP 10 MONDIAL in top 10 mondial first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF S-A PUS CU TUNURILE PE ROMANI IN 2024 Cați bani a strans Fiscul ca sa acopere deficitul bugetar

12:35, 04.06.2024 - ANAF a intensificat controalele in 2024, vizand contribuabilii pentru a acoperi deficitul bugetar. The post ANAF S-A PUS CU TUNURILE PE ROMANI IN 2024 Cați bani a strans Fiscul ca sa acopere deficitul bugetar first appeared on Informatia Zilei .

SPITALUL COLȚEA O istorie de reziliența și compasiune

16:31, 02.06.2024 -     Spitalul Colțea, cea mai veche unitate medicala din Romania, a fost un simbol de reziliența in fața provocarilor... The post SPITALUL COLȚEA O istorie de reziliența și compasiune first appeared on Informatia Zilei .

DECORAREA CASEI Rafturile metalice, cea mai buna alternativa de amenajare a unei bucatarii profesionale

17:40, 31.05.2024 - Contextul pandemic parcurs in anii precedenti a impus producerea unor schimbari in industria alimentara, scopul acestora fiind acela de a spori securitatea spatiilor in care se manevreaza ingrediente alimentare, .... The post DECORAREA CASEI Rafturile metalice, cea mai buna alternativa de amenajare…

EXPORT ANIMALE Exporturile de animale vii catre Turcia se vor relua

14:46, 29.05.2024 - In urma cu putin timp consemnam in coloanele ziarului nostru, dialogul avut de premierul Romaniei Marcel Ciolacu, cu presedintele Turciei  Recep Tayyip Erdogan, pe tema reluarii exporturilor de animale in perioada urmatoare.  The post EXPORT ANIMALE Exporturile de animale vii catre Turcia se vor relua…

MUNICIPIUL SATU MARE Evenimente de mare insemnatate la 200 de ani de la nașterea Eroului Național Avram Iancu

12:31, 28.05.2024 - Societatea Cultural - Patriotica "Avram Iancu", filiala Satu Mare, Muzeul Județean Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Academia Romana - Filiala Cluj Napoca și Institutul de Istorie "George Barițiu" organizeaza un eveniment de mare gala prin care se va marca implinirea a 200 de ani de la nașterea…

CONTRABANDA CU ȚIGARI Barbați reținuți sub aspectul savarșirii infracțiunii de contrabanda

13:01, 27.05.2024 - La data de 27 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Carei,... The post CONTRABANDA CU ȚIGARI Barbați reținuți sub aspectul savarșirii infracțiunii de contrabanda first appeared on Informatia Zilei .

ELEVI STRALUCIȚI Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mental

21:05, 26.05.2024 - La 10 ani, Theodor Marcu, un elev eminent din București, iubește numerele inca de cand era la gradinița ... The post ELEVI STRALUCIȚI Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mental first appeared on Informatia Zilei .

CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker

17:21, 08.05.2024 - Englezul Kyren Wilson (32 de ani, locul 12 mondial) este noul campion mondial la snooker dupa ce l-a invins in finala pe galezul Jak Jones, scor 18-14 The post CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?