Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose se confruntă cu probleme înainte de Anul Nou. Artista și-a îngrijorat fanii: „Am avut câteva căderi...” / VIDEO

Publicat:

se confrunta cu probleme inainte de . Artista și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a pațit celebra cantareața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Bibi s-a fotografiat cu perfuzia la mana! Cu ce probleme se confrunta artista: “Am neglijat…” / FOTO

08:55, 15.03.2024 - Bibi, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, a publicat o fotografie cu perfuzia la mana. Fanii s-au ingrijorat și i-au trimis numeroase mesaje pentru a afla care e starea sa de sanatate. Ce a raspuns cantareața!

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Doua zodii care vor pierde bani in luna martie. Nativii se vor confrunta cu probleme financiare

00:05, 23.02.2024 - Nativii a doua zodii se vor confrunta cu situații neplacute in luna martie. Ei vor pierde bani, iar situația de la locul de munca nu este atat de perfecta precum și-ar fi dorit. Umreaza mai multe ajustari din partea lor, pentru a trece peste probleme.

Probleme la Zagreb » Fanii lui Betis Sevilla au fost agresați și jefuiți de suporterii croați inainte de returul cu Dinamo din Conference League

15:35, 22.02.2024 - Dinamo Zagreb și Betis Sevilla se vor intalni in returul „16-imilor” de finala din Conference League, dupa ce croații s-au impus in tur cu 1-0. Meciul dintre Dinamo Zagreb și Betis Sevilla se va disputa in aceasta seara de la 19:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO Patru suporteri de la Betis au fost atacați…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?