Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Târgul de Paști din Sibiu se deschide pe 26 aprilie

Publicat:
Târgul de Paști din Sibiu se deschide pe 26 aprilie

Piața Mare din Sibiu va gazdui, intre 26 aprilie și 7 mai, Targul de Paști 2024. Pe langa produsele artizanale și culinare oferite spre vanzare, targul va cuprinde și un spațiu dedicat copiilor.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea din Sibiu deschide un birou in Valcea pentru a-i scapa de studenți de blocajul de pe Valea Oltului

16:10, 18.07.2024 - Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a gasit o soluție ingenioasa pentru a-i ajuta pe viitorii studenți din zona Valcea sa-și confirme inscrierea, in condițiile in care circulația pe Valea Oltului este restricționata din cauza lucrarilor la autostrada.

O importanta atracție turistica din Sibiu, inchisa in Noaptea Muzeelor

15:45, 18.05.2024 - Unul dintre cele mai importante edificii culturale și turistice din Sibiu, Turnul Sfatului, situat in Piața Mare a orașului, este inchis și nu va putea fi vizitat in programul Noaptea Muzeelor, informeaza, sambata, Primaria.

Sibiu: Targ de carte la care vizitatorii pot lua orice volum, fara sa-l inapoieze

17:36, 13.05.2024 - Sute de carti pot fi luate fara a fi returnate, incepand de luni pana vineri, la Targul ''Take me. Use me. Read me!'', organizat la Biblioteca Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "ASTRA", au anuntat pe paginile de socializare, cele doua biblioteci.

Mare targ la Micești, in Argeș, in Saptamana Luminata!

16:35, 07.05.2024 - Duminica, 12 mai, in prima duminica dupa Paști, a sfantului Apostol Toma, in comuna argeșeana Micești, din apropierea Piteștiului, va avea loc prima ediție a manifestari expoziționale „Targul gospodarilor”. Evenimentul va reuni producatori locali, meșteri populari și artizani din Argeș, dar și din alte…

Targul de Paști va fi deschis pana in 12 mai

16:20, 06.05.2024 - Comunicat Primaria Arad. Targul de Paști, organizat pentru prima data in Piața Catedralei din Arad, va fi deschis inca o saptamana, mai exact pana in... The post Targul de Paști va fi deschis pana in 12 mai appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FOTO Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina pe calea ferata și a fost lovit de un tren

09:10, 05.05.2024 - FOTO Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina pe calea ferata și a fost lovit de un tren Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina…

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Invitație de la Gheorghe Flutur, de a petrece Paștele „in patria autenticului”, la Suceava

11:05, 29.04.2024 - O invitație catre suceveni și turiști, de a se bucura de evenimentele organizate in Suceava de sarbatoarea Paștelui, a fost lansata, sambata, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.Acesta a transmis ca Targul de Paști, deschis in centrul municipiului Suceava in ajunul ...


Ce parere ai despre aceasta stire?