Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Cât durează anticorpii anti-COVID-19 la persoanele care au trecut prin boală

Publicat:

Cercetatorii chinezi au publicat, miercuri, un studiu care releva faptul ca anticorpii impotriva coronavirusului SARS-CoV-2 pot dura pana la 12 luni la peste 70% dintre pacientii care s-au recuperat de COVID-19, relateaza EFE, citata de Agerpres . Pentru acest studiu au fost prelevate 1.800 mostre de plasma convalescenta de la 869 de persoane care s-au recuperat de COVID-19 dupa 12 luni de la infectarea lor la Wuhan, orasul unde s-a detectat primul focar mondial de coronavirus in decembrie 2019. In aceste monstre cercetatorii chinezi au verificat prezenta si cantitatea de RBDIgG, un tip de anticorp…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

A fost descoperit un efect pe termen lung al Covid: ce inseamna 'ceața cerebrala'

07:30, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…

Avertisment emis dupa ce cercetatorii au facut legatura intre bauturile energizante și gandurile sinucigașe la copii

19:11, 04.02.2024 - Bauturile energizante, considerate de mulți adolescenți și tineri o sursa de energie rapida și eficienta, ar putea ascunde riscuri majore pentru sanatatea mintala a copiilor și tinerilor, conform unui studiu recent realizat de Fuse, Centrul de Cercetare Translaționala in Sanatate Publica, la Universitatea…

boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

09:50, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer. Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?