Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Valentin Sanfira și Codruta Filip, moment tensionat la antrenamente

Publicat:

Soția lui l-a insoțit la antrenamente pentru a-i impartași cateva din secretele sale, insa incurajarile ei nu au fost așa bine primite de cantarețul de muzica populara.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

21:55, 07.04.2024 - Magicianul Robert Tudor a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Diseara, la Power Couple Romania, fetele schimba o roata la 30 de metri inalțime! Moment tensionat pentru una dintre perechi: Dani Oțil oprește proba unei concurente

12:25, 19.02.2024 - In aceasta seara, incepe etapa a treia in competiția Power Couple Romania – La bine și la greu. Doua cupluri au ieșit deja din concurs – așadar, șapte perechi au mai ramas in lupta pentru primul titlu de Power Couple din Romania și premiul cel mare, care poate ajunge pana la 50.000 de euro. Diseara,…

Cand nu are meci sau antrenamente, Estavana Polman adora sa iși petreaca timpul la terasele de fițe din Captiala. Soția lui Rafael van der Vaart pare sa se simta in București ca acasa / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Estavana Polman pare sa se simta in București ca acasa, iar imaginile surprinse de paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, sunt dovada clara. Cand nu are meci sau antrenamente, soția lui Esavana Polman adora sa iși petreaca timpul la terasele de fițe din Captiala.


Ce parere ai despre aceasta stire?