Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

Publicat:

a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața

21:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor roman Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața emoționanta. Preparatul pregatit de artist a fost o adevarata surpriza.

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o ora inaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au facut Sapunaru și Chiricheș

19:16, 09.03.2024 - Cristian Sapunaru (39 de ani) și Vlad Chiricheș (34 de ani) au oferit un moment special inaintea derby-ului Rapid - FCSB, programat astazi, de la ora 20:00, pe Arena Naționala. Rapid - FCSB a devenit cel mai așteptat duel al sezonului in Superliga. Peste 48.000 de spectatori vor asista la un derby al…

Sondaj de opinie: Care este motivul principal pentru care luna martie este numita luna femeii?

17:00, 25.02.2024 - Luna martie, cunoscuta si sub numele de "luna femeii", este un moment special in care aducem omagiu si recunoastere contributiilor si realizarilor femeilor din intreaga lume.Luna martie, cunoscuta si sub numele de "luna femeii", este un moment special in care aducem omagiu si recunoastere contributiilor…

Bogdan de la Ploiești, moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena: „Adevarata mea avere...” / VIDEO

14:00, 15.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut parte de un moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena și a transmis faptul ca ea este toata averea pe care el o are. Iata ce videoclip a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare alaturi de femeia care i-a dat viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?