Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj: Mircea Geoană este în topul preferințelor cetățenilor români din R. Moldova, la alegerile prezidențiale

Publicat:
Sondaj: Mircea Geoană este în topul preferințelor cetățenilor români din R. Moldova, la alegerile prezidențiale

Sondaj: este in topul preferințelor cetațenilor romani din R. Moldova, la alegerile prezidențialeSecretarul adjunct al NATO, , este in topul preferințelor cetațenilor romani din .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri europarlamentare: alianța PSD-PNL, AUR și Alianța Dreapta Unita, in topul preferințelor romanilor

17:56, 23.04.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in aprilie 2024, alianța PSD-PNL conduce in preferințele romanilor pentru alegerile europarlamentare, urmata de AUR și Alianța Dreapta Unita. Remus Ștefureac – director INSCOP Research: ”Aproape 60% dintre romani declara ca…

Sondaj INSCOP. 46,6% dintre romani ar vota PSD-PNL la alegerile europarlamentare. AUR pierde teren

09:50, 23.04.2024 - Alianta PSD-PNL ar reuși sa ia 46,6% din voturi, daca duminica viitoare ar fi alegeri europarlamentare, inregistrand o creștere procentuala de aproape 3%. Pe locul doi ar fi AUR (16,7%), care inregistreaza o scadere de aproape 4%, iar pe trei Alianța Dreapta Unita (13.8%).

Sondaj: Mircea Geoana, favoritul moldovenilor cu cetațenie romana pentru alegerile prezidențiale

20:55, 16.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale ale cetațenilor romani din Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS-Research”.

Numirea cetațenilor romani in funcții-cheie in Moldova: cum au reacționat participanții la un sondaj de opinie

06:30, 22.03.2024 - Compania de cercetare sociologica IMAS a prezentat joi rezultatele studiului Barometrul Socio-Politic, noteaza Noi.md. In cadrul sondajului, respondenții și-au exprimat opiniile in privința mai multor aspecte sociale, economice și politice, inclusiv fața de numirile in funcții importante de stat in…

Referendum, in aceeași zi cu alegerile prezidențiale: pareri, exprimate in cadrul unui sondaj

14:45, 21.03.2024 - Compania de cercetare sociologica IMAS a prezentat astazi rezultatele studiului Barometrul Socio-Politic, noteaza Noi.md. Barometrul IMAS a masurat și opiniile legate de faptul ca președinta Maia Sandu a cerut Parlamentului sa organizeze un referendum pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana…

Sondaj INSCOP: 58% dintre romani ar vota la alegerile europarlamentare cu partidul candidatului preferat la primarie

10:35, 07.03.2024 - Peste 58% dintre romani și-ar susține la alegerile europarlamentare partidul/alianța din care face parte candidatul preferat pentru primarie, in timp ce aproape 40% ar prefera sa voteze o alta opțiune la scrutinul pentru legislativul european.

Sondaj: Geoana și Boc, primii in increderea romanilor. Iohannis, in topul notorietatii, urmat de Sosoaca

10:15, 05.02.2024 - Scretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, si primarul Clujului, Emil Boc, au peste 30% cota de incredere in randul romanilor, in timp ce presedintele Klaus Iohannis conduce in topul notorietatii, urmat de senatoarea Diana Sosoaca, aratpa un sondaj INSCOP realizat la comanda News.

Sondaj INSCOP: Cine ar ieși președintele Romaniei daca duminica ar avea loc alegerile

10:45, 31.01.2024 - Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoana se situeaza pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu - 18,9%, Diana Sosoaca - 14%, George Simion si Nicolae Ciuca, indica datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?