Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe o sărbătorește pe fiica ei: „M-a învățat să fiu mamă...”. Ana a împlinit 7 ani / FOTO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia și asta pentru ca vedeta o sarbatorește pe fiica ei. Ana a implinit frumoasa varsta de 7 ani. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea de la Mireasa a facut o postare emoționanta pentru fiica ei. Iata ce imagini, dar și ce mesaj a publicat pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasa pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastra” / FOTO

18:25, 26.05.2024 - Zi importanta in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV i-a organizat o petrecere fabuloasa fiicei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Ana a implinit 7 ani și a fost sarbatorita de o mulțime de prieteni și persoane dragi. Iata cum a aratat petrecerea de ziua ei de naștere!

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Motivul real pentru care Simona Gherghe și-a dat demisia de la Acces Direct. „Este solicitant și controversat, greu, apasator”

10:45, 13.05.2024 - Simona Gherghe, in varsta de 46 de ani, a prezentat timp de 9 ani emisiunea Acces Direct, difuzata la Antena 1. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anunțat ca renunta la emisiune, insa pana acum, ea nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta decizie. Intr-un interviu…

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Irina Deaconescu iși sarbatorește fiica cea mica! Micuța Venus a implinit astazi doi ani / FOTO

23:15, 26.03.2024 - Astazi a fost sarbatoare mare in familia Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea. Venus, fiica cea mica a cuplului a implinit astazi varsta de doi ani. Iata cum a fost sarbatorita micuța, in ciuda faptului ca tatal ei se afla la meciul dintre Romania și Columbia, in Madrid.


Ce parere ai despre aceasta stire?