Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a luat rămas bun de la prieteni şi s-a spânzurat

Publicat:

  Drama cumplita in familia unui tanar din comuna Cucuteni, dupa ce acesta a fost gasit spanzurat de un nuc aflat in spatele casei. , in varsta de 19 ani, a fost gasit de tatal sau spanzurat de ramura copacului sambata noaptea. Ingrijorat ca acesta nu mai ajungea acasa, el a iesit din casa si l-a zarit pe fiul sau spanzurat in copac. El a sunat la 112, dar medicii SMURD nu l-au mai putut readuce la viata. Politist (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cetatean turc a fost impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian

14:30, 30.04.2024 - Un cetatean turc a fost impuscat mortal marti in apropiere de Poarta lui Irod, in Orasul Vechi al Ierusalimului, dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian care a fost ranit, potrivit unui comunicat al politiei israeliene, citat de EFE, scrie AGERPRES.

Polițist din vestul țarii, salvatorul unei vieți. Cum a intervenit acesta

08:10, 18.04.2024 - Statea pe o banca in fata unui magazin din localitatea Ficatari, judetul Timis, cand i s-a facut brusc rau si a lesinat. Este vorba despre... The post Polițist din vestul țarii, salvatorul unei vieți. Cum a intervenit acesta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

Individul care a lovit un polițist cu sabia in cap vrea sa scape de cei 17 ani de pușcarie

11:06, 21.03.2024 - Alexandru Huțuleac, zis "Duțu", individul care in luna decembrie a anului 2017 a lovit un polițist in cap cu o sabie in timpul unei percheziții, se considera nevinovat și vrea sa scape de condamnarea de la prima instanța. Tribunalul Botoșani l-a condamnat la o pedeapsa rezultanta de 17 ...

Polițist aradean, vicecampion național la Kyokushin

19:21, 12.03.2024 - Un polițist aradean a reușit sa obțina titlul de vicecampion național la Campionatul Național de Karate Kyokushin. „La sfarșitul saptamanii trecute, in Oșorhei, jud. Bihor, s-a desfașurat Campionatul Național de Karate Kyokushin, pentru juniori și seniori. Colegul nostru, Razvan Boita, a ocupat a doua…

Anchete la Arad, dupa ce un polițist a fost prins intr-o mașina cu numere false, condusa de un șofer drogat

10:05, 04.03.2024 - Poliția din Arad a deschis o ancheta interna dupa ce un polițist in timpul liber a fost prins in mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este ancheta și la Nadlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina in Romania.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.

Un tanar și-a injunghiat parinții, dar și un polițist venit la intervenție

17:15, 13.02.2024 - Un barbat din Galați și-a injunghiat parinții și a fugit, iar in timpul operațiunii de capturare a ranit grav și un polițist. Citește și: Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit la doar 24 de ani Cele 2 persoane, soț și soție, au fost injunghiate chiar de fiul lor și ar fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?