Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sesiune Aniversară  Academician Marius Porumb – 80 de ani

Publicat:

Academia Romana are programata pentru data de 17 octombrie 2023 o ,,Sesiune Aniversara  Academician Marius Porumb – 80,, . Academicianul clujean Marius Porumb va implini in aceasta luna frumoasa varsta de 80 de ani, prilej cu care Academia Romana va organiza o ampla manifestare. In Aula Academiei Romane vor fi prezenți de la ora 11,00, președintele Acad. Ioan Aurel Pop, cei patru vicepreședinți precum și alți academicieni, oameni de arta și cultura, prieteni, apropiați ai acad.Marius Porumb, invitați. Nu va lipsi nici I.P.S.S. Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și  Salajului. La ceas…

Citeste articolul mai departe pe buletindecarei.ro…  

Sursa articol: buletindecarei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Originar din Harsova, judetul Constanta: La multi ani scriitorului de science-fiction, George Ceausu

17:05, 21.04.2024 - George Ceausu este de cinci ori castigator al premiului I pentru povestiri si nuvele Maine, pe 22 aprilie 2024, George Ceausu schimba prefixul. Scriitorul nascut la Harsova, judetul Constanta, va implini 70 de ani. George Ceausu este absolvent al Facultatii de Matematica sectia Informatica a Universitatii…

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

Studenți la Drept la Cluj, in vizita la Penitenciarul Gherla

15:55, 25.03.2024 - Un grup de studenți ai Facultații de Drept din cadrul Universitații „Babeș–Bolyai” din Cluj-Napoca au luat parte luni, 25 martie, la o vizita de studiu la sediul Penitenciarului Gherla. Studenții au avut ocazia sa viziteze secțiile de detenție, școala, spațiile in care deținuții desfașoara activitați…

Ireal! Chirurgul de la Floreasca, urmarit penal pentru ca și-a atacat colegul, este soțul unui consilier prezidențial

12:20, 15.03.2024 - Medicul Sorin Paun, chirurg in cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, este urmarit penal pentru purtare abuziva, fiind acuzat ca, in timpul unei operatii, in urma unei dispute cu echipa care il asista, a scos un electrocauter din plaga unei paciente aflata pe masa si l-a intepat pe un…

Student USV, caștigator al unui stagiu oferit de Radio France Internationale

11:05, 15.03.2024 - Un student al Facultații de Litere și Științe ale Comunicarii a Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava a fost unul dintre caștigatorii unui concurs organizat pentru promovarea limbii franceze in lume.Radio France Internationale Romania (RFI) și Agenția Universitara a Francofoniei ...

(AUDIO) „Muzeul in continuare”, proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova

14:20, 26.02.2024 - Un inedit proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova va pune in valoare personalitatea marelui poet național, Mihai Eminescu. In principal, se dorește o extindere a Muzeului Eminescu de la Memorialul Ipotești in cadrul Universitații de Stat «Alecu Russo» din Balți. Cu detalii, Gina Poenaru:…

Regele celor doua Sicilii și Lecția de limba moarta, de Andrzej Kusniewicz, prezentate de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 19 februarie 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

07:11, 19.02.2024 - Astazi povestim despre imaginea țiganilor in literatura, subiect pe care-l prezentam cu regretatul profesor universitar, doctor in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Concret, in deschiderea…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?