Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selena Gomez, muză pentru piesa fostului iubit? Ce titlu are noul cântec semnat The Weekend

Publicat:

Relatia dintre si s-a consumat mai repede ca niciodata. Cu toate aceastea, artistul se pare ca a ramas marcat de fosta iubita, piesa cea noua facand referire la insusi Selena.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

(video) A pus totul intr-o piesa: Shakira a lansat ultimul cantec despre Pique

16:25, 22.03.2024 - Dupa o absenta de sapte ani, o despartire foarte mediatizata de fotbalistul Gerard Pique si un proces pentru frauda fiscala, Shakira lanseaza, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, scrie observatornews.ro.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Primarul din Adancata Viorel Cucu a semnat contractul pentru inceperea lucrarilor de reabilitare a fostului dispensar, in care va funcționa un centru social

13:50, 08.02.2024 - Primarul din Adancata Viorel Cucu a semnat astazi contractul de execuție a lucrarilor in cadrul proiectului „Sprijinirea eficienței energetice a sediului administrativ de asistența sociala Adancata”. Viorel Cucu a precizat ca proiectul pentru noul centru social din Adancata este finanțat prin PNRR.…

VIDEO - Putin a semnat decretul care arunca in aer relația cu SUA: rușii dau tarcoale tot mai insistent in Alaska

08:25, 07.02.2024 - Comandamentul nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a declarat marți ca a detectat patru avioane militare rusești care au operat in zona de identificare a apararii aeriene (ADIZ) din Alaska. Aceste mișcari vin in contextul in care Vladimir Putin a semnat un decret prin care contesta modul in…

Miss Japonia și-a pierdut coronița dupa ce s-a aflat ca are o relație cu un barbat insurat

14:26, 06.02.2024 - Tanara de origine ucraineana cu cetatenie japoneza care a castigat concursul de frumusete Miss Japonia 2024 a renuntat la titlu, au anuntat luni organizatorii competitiei, in urma unui reportaj al unui saptamanal care a relatat despre relatia acesteia cu un barbat casatorit, informeaza luni agentia…


Ce parere ai despre aceasta stire?