Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul pentru cele mai gustoase sarmale. Rețetă tradițională pentru masa de Crăciun

Publicat:

Secrete pentru cele mai gustoase sarmale pentru masa de CraciunVarza murata nu trebuie sa fie prea acra sau prea sarata.Carnea pentru sarmale ar fi bine sa fie una mai grasa deoarece grasimea face sarmaua frageda.Orezul și ceapa dau fragezime sarmalelor. Proporția ideala este orezul sa fie 10% fața de cantitatea de carne.Condimentele de sarmalele se pun dupa gust: sare, piper, cimbru uscat și boia dulce.Modelarea sarmalelor se face și ea dupa preferințe – mai mari sau mici. De multe ori foile de varza dicteaza dimensiunea sarmalelor.Organizarea sarmaleor in oala: pe fund se pune un strat de varza…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Sarmalele și glicemia. De ce explodeaza glicemia, chiar daca le mancați fara paine. Ce spune un cunoscut diabetolog?

16:26, 09.04.2024 - „MI-A URCAT MULT GLICEMIA DE LA SARMALE. NU INTELEG DE CE, NU LE-AM MANCAT CU PAINE”, a scris medicul Adrian Copcea, specialist in Diabet, Nutritie și Boli Metabolice.  Din doua motive sarmalele pot urca mult glicemia unor persoane:1) Carnea de porc. E o carne, care e zisa „buna pentru diabet” pentru…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?