Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SECRETE PERSONALE Cât de pregătit ești să împărtășești un secret?

Publicat:
SECRETE PERSONALE Cât de pregătit ești să împărtășești un secret?

Mulți oameni au experimentat senzația de a scapa de o greutate apasatoare prin impartașirea informațiilor personale cu cineva de incredere. The post SECRETE PERSONALE Cat de pregatit ești sa impartașești un secret? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MODERNIZAREA PROCEDURILOR ADMINISTRATIVE Propunere legislativa pentru notificarea expirarii documentelor personale prin SMS sau e-mail

08:55, 10.04.2024 - Conform propunerii legislative, notificarea privind expirarea permisului auto, a Carții de Identitate sau a pașaportului se va realiza prin SMS sau e-mail, in cazul in care proiectul va fi adoptat. The post MODERNIZAREA PROCEDURILOR ADMINISTRATIVE Propunere legislativa pentru notificarea expirarii documentelor…

DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale

11:26, 04.04.2024 - Dorul de scena va ramane mereu, dar ea iși exprima mulțumirea pentru sanatatea și liniștea pe care le are la varsta sa. The post DESTINUL DOINEI SPATARU De la lumina scenei la liniștea vieții personale first appeared on Informatia Zilei .

INVESTIȚIE IN FOTBAL Ion Țiriac, pregatit sa investeasca la Dinamo

10:06, 15.03.2024 - Numele lui Ion Țiriac (84 de ani) a fost vehiculat frecvent in ultima perioada pentru o posibila implicare la Dinamo. The post INVESTIȚIE IN FOTBAL Ion Țiriac, pregatit sa investeasca la Dinamo first appeared on Informatia Zilei .

TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENA Concertele anului 2024 in Romania.

11:00, 13.03.2024 - Concerte și festivaluri spectaculoase sunt pregatite sa satisfaca toate gusturile muzicale. Fiecare eveniment promite o experiența unica, de neuitat. The post TRUPELE ȘI ARTIȘTII CARE VOR FACE SHOW PE SCENA Concertele anului 2024 in Romania. first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto

13:30, 12.03.2024 - Prima de casare a fost majorata pentru a stimula achiziționarea de mașini electrice, iar acest lucru nu necesita casarea unei mașini vechi The post PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto first appeared on Informatia Zilei .

PROIECT DE LEGE Este in procedura de vot legea privind Ziua Naționala a Țaranului Roman

15:15, 11.03.2024 - In vreme ce unele sectoare ale agriculturii romanesti sunt in pragul falimentului, autoritatile de la Bruxelles, continua sa diferentieze sprijinul taranilor din Estul si Vestul Europei, .... The post PROIECT DE LEGE Este in procedura de vot legea privind Ziua Naționala a Țaranului Roman first appeared…

SCHEMA DE AJUTOR Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește

07:05, 11.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat ca va fi prelungita si in acest an schema de ajutor de stat IMM INVEST PLUS cu toate componentele sale. The post SCHEMA DE AJUTOR Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite

08:20, 10.03.2024 - Aceste masuri sunt menite sa contribuie la un echilibru intre viața profesionala și cea personala a angajaților romani, facilitand adaptarea la schimbarile din viața lor. The post BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?