Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se strică vremea în București! Se anunță ploi torențiale, vijelii și grindină

Publicat:
Se strică vremea în București! Se anunță ploi torențiale, vijelii și grindină

Se schimba vremea in Capitala. Dupa un inceput de saptamana calduros, meteorologii anunța ca, de miercuri, vin ploile. Iar temperaturile vor scadea simțitor. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru București, valabila de miercuri, 17 aprilie, pana joi seara. Se anunța vreme instabila și o racire semnificativa, fața de intervalul precedent. […] The post Se strica vremea in București! Se anunța ploi torențiale, vijelii și grindina first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba vremea in București. Se anunța ploi torențiale, grindina și descarcari electrice

10:41, 17.04.2024 - Vremea va deveni instabila si se va raci semnificativ in Bucuresti. Incepand de miercuri, vor fi innorari, iar dupa orele amiezii perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina.

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Prognoza speciala pentru București. Ce fenomene se anunța pana joi, 18 aprilie. Cand incep ploile

11:05, 16.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat ca vremea se schimba in urmatoarele ore și in Capitala. Specialiștii prognozeaza intre 16 aprilie, ora 14.00, și 18 aprilie, ora 09.00, averse, descarcari electrice și intensificari ale vantului.Marți, ora 14:00 - Miercuri, ora 09:00Vremea va fi…

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Cum va fi vremea in Capitala, in urmatoarele trei zile. Temperaturi din ce in ce mai scazute

13:00, 13.03.2024 - Prognoza meteorologica pentru urmatoarele trei zile in Bucuresti indica condiții predominant noroase, cu posibilitate de ploi temporare și vant ușor pana la moderat, potrivit datelor publicate miercuri de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM). In intervalul 13 martie, de la ora 10:00, pana la…

Se strica vremea: meteorologii anunta ploi si ninsori in zona montana

14:06, 12.02.2024 - Temperaturile de peste media normala a anotimpului, resimțite in ultimele zile nu vor continua, iar din dupa amiaza de 12 februarie intra in vigoare o informare meteo valabila in toata tara, inclusiv in judetul Neamt. Va ploua consistent cantitativ, iar vantul va avea intensificari de la ora 14, pana…

Bucureștenii inca se bucura de temperaturi de primavara. Cand se schimba vremea radical

13:05, 12.02.2024 - Vremea se va mentine semnificativ mai calda decat normal in Capitala, pana miercuri dimineata, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 16 grade, arata prognoza speciala pentru Bucuresti, elaborata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Prognoza speciala pentru București: cum va fi vremea duminica și luni in Capitala

11:05, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica și luni, in București, vremea va fi deosebit deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. De asemenea, vor fi intensificari ale vantului.


Ce parere ai despre aceasta stire?