Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se poartă topurile în stil american!

Publicat:

Profita de zilele calduroase pentru a te rasfata cu un articol vestimentar in trend: topul american! Bluzele in stil american, cu umerii goi, sunt tare sic! care joaca in serialul „Jessie“ stie cel mai bine acest lucru! Pe timpul zilei poti purta o astfel de bluza cu o pereche de jeansi, iar seara cu o fusta neagra! Daca este racoare, poti combinat acest top cu un sacou si vei obtine o tinuta eleganta sau cu un cardigan, pentru un look casuale. Articol preluat din numarul 9 al revistei Super BRAVO Girl!

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele Klaus Iohannis, primit de Joe Biden, la Casa Alba. Președintele Romaniei va face apoi declarații de presa

21:15, 07.05.2024 - Președintele american Joe Biden il va primi la Casa Alba pe șeful statului roman, Klaus Iohannis, in jurul ore 21.00, ora Romaniei. Vizita pe care o face Klaus Iohannis pe pamant american va dura doua zile.

Joe Biden, discuție telefonica cu Benjamin Netanyahu

10:36, 29.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a discutat duminica la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care si-a reafirmat angajamentul ferm fata de securitatea Israelului si si-a „reiterat pozitia clara” in privinta unei posibile invazii israeliene la Rafah, a anuntat Casa Alba. Presedintele…

China amenința SUA și Taiwanul: „Sprijinul militar american nu face decat sa creasca riscul de conflict. Se impușca singuri in picior”

13:45, 24.04.2024 - China a amenințat, miercuri, ca sprijinul militar al SUA pentru Taiwan nu face decat sa creasca „riscul de conflict” in stramtoarea Taiwan, dupa ce Congresul SUA a adoptat un pachet de asistenta militara de 8 miliarde de dolari pentru guvernul de la Taipei.

ISW: Rușii iși vor intensifica atacurile pentru a profita de perioada de timp pana cand va ajunge ajutorul militar al SUA in Ucraina

10:35, 21.04.2024 - Camera Reprezentanților a SUA a adoptat sambata un proiect de lege cu un pachet de ajutor pentru Ucraina in valoare de aproximativ 60 de miliarde de dolari. Proiectul trebuie acum sa fie adoptat de Senat și semnat de președinte inainte ca ajutorul sa poata fi trimis. Institutul pentru Studiul Razboiului…

O gura uriașa de aer pentru Ucraina: S-a votat in Congresul american ajutorul de 61 miliarde de dolari!

22:31, 20.04.2024 - Știre extraordinara pentru Ucraina și pentru intreaga lume care inca pune preț pe valorile democrației. Camera Reprezentanților a votat, cu majoritate confortabila, ajutorul militar pentru Ucraina. 61 de miliarde dolari vor pleca foarte curand spre țara care se afla in conflict direct cu ambițiile imperialiste…

Un actor american a fost gasit mort la doua zile dupa ce a fost acuzat de violența domestica

23:45, 06.04.2024 - Un actor american, cunoscut din serialul 1923, a fost gasit mort intr-o padure. Este vorba despre Cole Brings Plenty, un tanar actor in varsta de 27 de ani. Descoperirea a avut loc la doua zile dupa ce actorul fusese acuzat de violența domestica.

Tinta noului atac al Rusiei: infrastructura orasului Dnipro. Volodimir Zelenski face apel la Congresul american

08:30, 29.03.2024 - Vineri dimineata, Serhii Lisak, guvernator al regiunii Dnipropetrovsk, a informat ca fortele ruse au lansat un atac sustinut asupra infrastructurii din districtul Kamianske, in apropierea orasului Dnipro.


Ce parere ai despre aceasta stire?