Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schi fond: Echipa masculină a Italiei, învingătoare în proba de sprint de la Dresda

Publicat:

Echipa masculina a Italiei, impulsionata de , s-a impus duminica in proba de sprint de la Dresda contand pentru Cupa mondiala de schi fond, devansand Suedia.

Pe locul trei a sosit echipa Rusiei formata din si .

Pellegrino si coechipierul sau au avut un avans de o secunda in fata suedezilor si . AGERPRES/(AS-editor: , editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

CS Rapid a castigat titlul national in proba masculina de floreta pe echipe, dupa ce a invins-o pe CSA Steaua

15:56, 19.05.2024 - CS Rapid Bucuresti, in componenta Almos Balint, Madalin Chirnogeanu, Andrei Ciobanica, Hugo Valiere, a castigat titlul de campioana nationala la floreta in proba masculina pe echipe, duminica, in Sala ''Ana Pascu'' din Bucuresti, dupa 45-36 in finala cu CSA Steaua.

Politico: Cum poate UE sa opreasca flota fantoma a Rusiei, care amenința acum Suedia

07:05, 01.05.2024 - Flota fantoma a Rusiei, care opereaza in afara sectorului maritim oficial și fara asigurari, a devenit o problema tot mai mare pentru Europa și amenința, mai nou, Suedia. Din cauza ca vasele nu fac parte din forțele armate, NATO nu poate face prea multe impotriva lor, iar efectul sancțiunilor UE va…

„Rusiei nu-i pasa”: Suedia avertizeaza ca navele Moscovei vor provoca o catastrofa de mediu in Marea Baltica 

13:40, 18.04.2024 - Rusia pare pregatita sa creeze „ravagii de mediu” prin navigarea cu petroliere nepotrivite prin Marea Baltica, incalcand toate regulile maritime, a declarat ministrul suedez de externe, in timpul primei sale vizite la Londra de cand Suedia a aderat la NATO.

Finlanda si Suedia vor sanctiuni mai dure ale UE impotriva Rusiei

14:16, 26.03.2024 - Finlanda si Suedia considera ca Uniunea Europeana trebuie sa-si inaspreasca sanctiunile contra Rusiei pentru moartea in inchisoare a opozantului Aleksei Navalnii, a afirmat marti ministrul de externe suedez Tobias Billstrom, potrivit Reuters.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

Johanes Boe a castigat proba masculina de sprint 10 km in Cupa Mondiala de biatlon

11:45, 16.03.2024 - Norvegianul Johanes Boe a castigat proba masculina de sprint 10 km desfasurata vineri in localitatea canadiana Canmore, in Cupa Mondiala de biatlon, si a facut un pas mare spre un al cincilea mare glob de cristal, informeaza AFP. Inaintea ultimelor doua curse din acest sezon - o urmarire sambata…

Opt țari din UE, inclusiv Romania, cer noi sanctiuni contra Rusiei dupa moartea lui Aleksei Navalnii

08:25, 01.03.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE. Citește și: Returnarea tezaurului Romaniei furat de Rusia, pe agenda Parlamentului…

Opt țari UE, inclusiv Romania, cer noi sancțiuni impotriva Rusiei pentru moartea lui Navalnii

20:20, 29.02.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?