Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cuplurile rivale au ieșit la atac: "Bagă-ţi minţile în cap că eşti făcut grămadă!"

Publicat:

Cuplurile rivale ies la atac! Adriana si Valentin le-au declarat razboi Mihaelei si lui Constantin!

Aflați cu toții în platou, Mihaela i-a adresat cuvinte dure lui Valentin. Într-o discuție, aceasta l-a numit pe concurent "gramada" și, mai mult, i-a sugerat, simplu, sa-și bage mințile în cap.

Motivul conflictului, în materialul video de mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au facut alaturi de bebelușul lor. Cat de adorabili sunt impreuna

17:00, 29.02.2024 - Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit sa aduca o raza de lumina și caldura in inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Xtra Night Show. Alina și Valentin de la Mireasa și-au construit singuri casa. Cei doi s-au mutat de trei luni: ”Ne-am dorit ca...” / VIDEO

22:30, 13.02.2024 - Alina și Valentin s-au pregatit corespunzator pentru venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi au marturisit la Xtra Night Show ca și-au construit singuri casa și au avut de imvațat o mulțime de lecii in aceasta aventura. Foștii finaliști de la Mireasa sunt doi parinți impliniți.

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!


Ce parere ai despre aceasta stire?