Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjată pentru că Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte supărată”

Publicat:

In emisia live de Mireasa, , de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa primeasca un sfat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.

Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizata alaturi de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea

10:50, 03.02.2024 - Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa au aparut pe micile ecrane pentru prima oara alaturi de fiul lor, chiar in emisiunea prezentata de Gabriela Cristea: Mireasa - Capriciile Iubirii. Moderatoarea s-a emoționat peste masura cand l-a vazut pe baiețelul celor doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?