Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui îi trebuie o fată simplă!”

Publicat:

Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Delia s-a panicat intr-o masina de Uber. Artista a povestit trista tot ce s-a intamplat: „I-am zis sa ma lase sa cobor”

12:10, 27.04.2024 - Pentru unii dintre noi, inexplicabil sau nu, apar anumite momente in care simțim ca nu avem aer, iar asta se  transpune intr-o stare de anxietate. Se pare ca acesta a fost motivul pentru care Delia s-a panicat intr-o masina de Uber, povestind trista tot ce s-a intamplat: „I-am zis sa ma lase sa cobor”.…

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Liviu a intervenit, dupa ce Laura și Delia au vorbit despre prietenia lor: „Tu ești influențata”

14:55, 15.04.2024 - Liviu, care poate vorbi cu Laura doar in live ca urmare a blocarii doamnei Viorica, a avut ceva sa-i spuna fetei. Laura și Delia s-au imprietenit la inceputul sezonului 9, iar acum Laura a avut un reproș pentru iubita lui Liviu.

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș și Delia s-au sarutat, insa nu au spus ca formeaza un cuplu: "Nu vrem sa..." / VIDEO

21:36, 19.02.2024 - Sambata, dupa ce au avut o lunga discuție, Delia și Dediș s-au sarutat. Ulterior, Delia i-a marturisit Mariei ca nu știe daca Dediș este pregatit pentru un urmator pas intre ei. Se indoia chiar de ceea ce concurentul ar fi simțit inainte sa o sarute.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sarutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost motivul

15:40, 19.02.2024 - Pentru Dediș și Delia incertitudinile au plutit la petrecerea din casa Mireasa. Dupa discuții despre opritul cunoașterii, cei doi s-au sarutat. In emisia live Delia și Dediș au spus ca sunt inca intr-o cunoaștere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?