Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbătoare pe muntele Athos. Unul dintre călugari, fratele lui Emilian Crețu, e omagiat: „La mulți ani, badea”

Publicat:
Sărbătoare pe muntele Athos. Unul dintre călugari, fratele lui Emilian Crețu, e omagiat: „La mulți ani, badea”

Fratele lui Emilian Crețu, care este calugar pe muntele Athos, implinește astazi 38 de ani. Astfel, actorul a venit cu un mesaj de felicitare pe rețele. „La mulți ani badea, așa ii ziceam cand eram mic”, se arata in postare.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Caracal din Moldova”: Ce spune fratele barbatului suspectat de omorul Anei-Maria, tanara insarcinata de la Orhei

10:35, 21.04.2024 - Fratele barbatului reținut pentru omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, afirma ca acesta este nevinovat. Barbatul a postat mai multe comentarii pe rețele, in care ii ia apararea suspectului.

Criticul Mihai Drișcu, omagiat la Colegiul de Arta. O sala de curs ii va purta numele

15:50, 12.04.2024 - Mihai Drișcu (1946 - 1989), stralucit critic de arta, autentic filozof de cultura, personalitate de anvergura, a fost omagiat la Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu"Suceava, in ziua de 11 aprilie, zi care cu exact 35 de ani in urma avea sa-i aduca sfarșitul.La inițiativa Gabrielei ...

Doi frați din Vaslui candideaza la primarie: unul de la PSD, celalalt de la PNL. „Suntem hambițoși“

17:15, 02.04.2024 - Mihai Apostu este primarul comunei vasluiane Pogonești și candidatul PSD pentru un nou mandat. Fratele sau, Marcel Apostu, este consilier PNL și candidatul liberalilor pentru aceeași primarie. Cei doi candidați spun ca se respecta ca frați, dar vor lupta politic pentru funcția dorita.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

„Emoțional, ești complet distrus”. Simona Halep a aflat la Lausanne ca este judecata dupa un document venit din Romania

21:56, 07.03.2024 - Simona Halep a povestit, joi, 7 martie, la Antena 3, ca a trecut prin momente teribile, in care a vrut sa renunțe, dupa ce a fost suspendata 4 ani din tenis in cazul de dopaj de un „sistem” care, spune ea, parca nu voia sa se afle adevarul.„La Lausanne erau foarte multe ecrane in mijloc, direct in fața…

Care este cel mai mare pacat pe care un credincios il poate face. Sfatul parintelui Pimen, de la muntele Athos

08:30, 04.03.2024 - Era tehnologiilor a cuprins fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv pe cea a preoților, cum este și cazul parintelui Pimen, de la muntele Athos. Recent, intr-un clip publicat pe Youtube, urmaritorii acestuia au aflat care este cel mai mare pacat pe care un credincios il poate face.

Un barbat de 32 de ani i-a injunghiat pe fratele și tatal iubitei lui de 14 ani

19:31, 22.02.2024 - Trei barbati, intre care un minor, si-au impartit pumni si picioare intr-un bar din Botosani, dupa ce fratele unei adolescente si-a vazut sora impreuna cu iubitul cu 18 ani mai mare. Baiatul si-a chemat in ajutor tatal. Cand s-a vazut incoltit de cei doi, iubitul fetei a scos cutitul. Rafuiala a fost…

Cutremurator | Femeia care și-a ucis fratele langa Santandrei l-a strangulat cu o sfoara timp de 20 de minute (VIDEO)

13:25, 09.02.2024 - Detalii cutremuratoare ies la iveala in urma anchetei Parchetului Bihor in cazul barbatului ucis de propria sora și al carui cadavru a fost gasit, joi, la marginea pistei de biciclete dintre Oradea și Santandrei.


Ce parere ai despre aceasta stire?