Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a sinucis Tony Scott, regizorul filmului TOP GUN

Publicat:

, regizorul filmului , s-a sinucis duminica noapte, dupa ce s-a aruncat de pe un pod din .

Regizorul, 68 de ani, a lasat un bilet de adio, scrie realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

VIDEO Doliu imens in lumea filmului mondial: A murit un regizor legendar

20:01, 24.05.2024 - Regizorul american Morgan Spurlock, care a devenit cunoscut datorita documentarului sau despre McDonald's, "Super Size Me" (2004), nominalizat la Oscar, a murit din cauza complicatiilor provocate de un cancer, a anuntat vineri familia sa intr-un comunicat, informeaza AFP.

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.

O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei de Soare. „Apocalipsa e aici. Este timpul sa alegeți”

14:45, 11.04.2024 - O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei totale de Soare, crezand ca vine apocalipsa. O fetița și sora ei in varsta de noua ani au fost gasite pe o autostrada aglomerata din zona Los Angeles dupa ce au fost aruncate dintr-o mașina aflata in…

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?