Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Doliu imens în lumea filmului mondial: A murit un regizor legendar

Publicat:

Regizorul american , care a devenit cunoscut datorita documentarului sau despre McDonald's, "" (2004), nominalizat la Oscar, a murit din cauza complicatiilor provocate de un cancer, a anuntat vineri familia sa intr-un comunicat, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea filmului: A murit o actrița de telenovele indragita de milioane de fani

15:30, 22.07.2024 - Actrița sud-africana Esta TerBlanche, cunoscuta pentru rolul ei din telenovela „All My Children”, a murit la varsta de 51 de ani. TerBlanche a interpretat-o pe Gillian Andrassy in celebrul serial, un rol care i-a adus o mare popularitate in randul fanilor.

Doliu in lumea filmului și a televiziunii. A murit un comedian legendar

10:26, 19.07.2024 - Comedianul Bob Newhart, care a marcat televiziunea americana in anii 1960 si 1970 si care mai recent a jucat rolul profesorului Proton in serialul "The Big Bang Theory", a murit la varsta de 94 de ani, a anuntat joi agentul sau, informeaza AFP.

A murit actorul fenomen al anilor ’80. Doliu imens in lumea filmului, Benji Gregory avea doar 46 de ani

13:30, 13.07.2024 - Doliu uriaș in cinematografia internaționala! Benji Gregory, fostul copil-vedeta din serialul american de succes ALF, difuzat in anii 1980, a incetat din viața la varsta de doar 46 de ani. Anunțul trist a fost facut de catre familia sa. Milioane de fani sunt in stare de șoc. Primele detalii despre cauza…

Doliu imens in lumea filmului! Actrița din The Shining a murit in somn

18:45, 11.07.2024 - Actrița emblematica, in varsta de 73 de ani, care a interpretat-o ​​pe Wendy Torrance in legendarul film de groaza din 1980 cu Stanley Kubrick, a murit in somn. „Draga mea, partener de viața și prieten minunat ne-a parasit. Prea multa suferința in ultima vreme, acum e libera. Zboara departe, frumoasa…

Doliu in lumea sportului din Romania! A murit un antrenor legendar. S-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

18:05, 01.07.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Un antrenor legendar s-a stins din viața la varsta de 88 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de reprezentanții Federatiei Romane de Fotbal.

Doliu imens in lumea muzicii: Un compozitor legendar s-a stins - Piesele sale au fost interpretate de Elvis Presley

16:36, 13.06.2024 - Compozitorul american Mark James, creatorul unor piese de succes precum "Suspicious Minds", popularizata de Elvis Presley, sau "Always on my mind", a incetat din viata la 83 de ani, conform unui anunt publicat joi de Houston Chronicle, ziar din orasul sau natal, preluat de EFE, noteaza Agerpres.

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.


Ce parere ai despre aceasta stire?