Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia testeaza o noua arma secreta: Avionul hipersonic care poate arunca bombe nucleare din spatiu

Publicat:

Kremlinul se lauda cu o noua arma secreta, care i-ar putea asigura superioritatea in fata adversarilor: avionul hipersonic PAK-DA capabil sa scape de radare si sa arunce bombe nucleare din spatiu.

Iesit de pe plansele proiectantilor de la Biroul de Design Tupolev, PAK-Da ar putea fi gata de zbor in 2020, anunta IB Times.

Inginerii de la Tupolev au creat si bombardierele Tu-95, surprinse anul trecut de aviatia SUA in zboruri de survol in apropierea coastelor Alaskai.

"Ideea este ca avionul va putea decola de pe un aeroport normal pentru a patrula spatiul aerian rusesc.…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, sustine un diplomat rus

11:26, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

China a fost prinsa in fapt: Furnizeaza Rusiei tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte in razboiul din Ucraina

15:30, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 780. Pilotii de vanatoare ucraineni, pregatiti in Franta. China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica'' (oficial american)

06:55, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.Statele Unite incurajeaza Beijingul sa joace in schimb…

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

TikTok – Inamicul numarul unu pentru funcționarii statului

06:30, 01.04.2024 - Populara aplicație TikTok a ajuns in centrul atenției in ceea ce privește modul in care algoritmul sau selecteaza conținutul pentru utilizatori, atat pe subiecte sensibile, cum ar fi depresia adolescenților, cat și pe dezbateri globale controversate, cum ar fi razboiul Israel-Hamas. Oficialii americani…

Scandal la Poșta, pentru uniformele gri-șobolan de inspirație chinezeasca

14:40, 29.03.2024 - Sindicatul din Poșta Romana il acuza pe directorul general Valentin Ștefan ca-și bate joc de angajați, impunand niște uniforme gri-șobolan care seamana perfect cu salopetele muncitorești din anii comunismului. Sindicatul asociaza apariția echipamentelor cu vizita directorului in China, exact in perioada…

A murit Vasile Diba, primul campion olimpic si mondial roman la kaiac

17:25, 20.02.2024 - A murit Vasile Diba, primul campion olimpic si mondial roman la kaiac. Legenda sportului romanesc a decedat, marți, la varsta de 69 de ani. Anunțul morții lui Vasile Diba a fost facut de catre Clubul Sportiv Dinamo. „Astazi, sportul romanesc a mai pierdut un mare campion! Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti…


Ce parere ai despre aceasta stire?