Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea și meditația au efecte surprinzătoare asupra creierului. Sfaturile oferite de Dr. Vlad Ciurea: "Recomand și pacienților..."

Publicat:

S-a demonstrat ca meditația ofera multe beneficii. Deși este bine cunoscuta ca o tehnica de reducere a stresului și a anxietații, cercetarile arata ca poate ajuta, de asemenea, sa iți imbunatațești starea de spirit, somnul, dar și abilitațile cognitive. De asemenea, potrivit declarațiilor facute de Dr. , rugaciunea și meditația au efecte surprinzatoare asupra creierului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primavara „infloresc alergiile”. Sfaturile pneumologului

00:05, 17.04.2024 - Lunile martie și aprilie, precum și august, in perioada ambroziei, sunt luni de varf pentru alergii, iar in ultimii ani numarul persoanelor afectate de acestea este intr-o continua creștere. Simptome precum congestia nazala, tusea, stranuturile repetate, ochii inroșiți pot trada expunerea la un alergen,…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Investiții de 12 milioane de euro pentru creșterea calitații serviciilor oferite pacienților la Spitalul Clinic de Boli de Infecțioase din Cluj. Alin Tișe: „Investițiile in sectorul medical clujean vor continua”.

13:55, 28.03.2024 - Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj dispune de dotari de inalta tehnologie pentru investigații și analize medicale, iar in ultimii ani peste 12 milioane de euro au fost investiți in creșterea și diversificarea serviciilor oferite pacienților.

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Ce efect poate avea postul intermitent asupra creierului. Sfaturile care nu trebuie neglijate

10:30, 15.03.2024 - Postul intermitent a devenit o abordare populara pentru a ajuta oamenii sa piarda in greutate. De asemenea, a fost promovat ca o modalitate de a reiniția metabolismul, de a controla bolile cronice, de a incetini procesul de imbatranire și de a imbunatați sanatatea generala.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.


Ce parere ai despre aceasta stire?