Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se tratează „ciocurile la călcâie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateazaciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Vedetele au descoperit REVERSO, tratamentul care trateaza și intinerește orice tip de piele

13:45, 04.04.2024 - Vedetele au descoperit REVERSO, tratamentul care trateaza și intinerește orice tip de piele Noua tehnologie, adusa in Romania, de Top Line, a fost prezentata in premiera la Silhouette Medical Beauty, și are la baza radiofrecvența fracționala profunda, potrivita oricarui tip de ten. REVERSO este ideal…

Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii

12:30, 28.03.2024 - Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia continua investițiile in aparatura medicala de ultima generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai inalta calitate. Recent, pentru…

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

PNL cheama oameni la un miting anti-AUR. Flutur: „Asta e doar inceputul”

23:05, 03.02.2024 - PNL Suceava reacționeaza dupa manifestația membrilor AUR din zilele trecute cand s-a cerut capul lui Gheorghe Flutur. PNL organizeaza duminica, 4 februarie, un miting anti-extremism in centrul municipiului Suceava, la care sunt așteptați mii de oameni. Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?