Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui Donald Trump. De ce îl atacă din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru”

Publicat:
Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui Donald Trump. De ce îl atacă din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru”

Cunoscutul actor  l-a atacat din nou pe fostul presedinte american! Artistul este, de mulți ani, unul dintre cei mai vehemenți critici ai lui , iar de data aceasta, in cadrul unui nou interviu, a incercat sa traga un semnal de alarma asupra severitații consecințelor revenirii acestuia la , noteaza click.ro. Robert De […] The post Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui . De ce il ataca din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol si foto: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul Robert de Niro il ataca din nou pe Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca vreodata, Doamne fereste, va deveni din nou presedinte”

16:06, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind „bolnav” si un „monstru”, scrie news.ro .

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Trump a spus, in privat, ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:40, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, conform The Kyiv Independent, citat de digi24.ro .

Trump a spus ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:15, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, relatat The Washington Post, duminica, citand surse, conform The Kyiv…

Trump afirma din nou ca SUA vor proteja țarile NATO doar daca iși achita contribuțiile pentru aparare. Ce spune despre ieșirea din alianța

08:55, 20.03.2024 - Candidatul republican in alegerile prezidențiale din SUA a avertizat țarile membre NATO sa nu „profite” de sprijinul american, intr-un interviu cu fostul politician britanic Nigel Farage, difuzat de postului britanic de dreapta GB News, relateaza Politico și agenția Reuters, citata de News.ro. Trump…

Trump da Ucraina pe mana rușilor, daca revine la Casa Alba. Orban, portavocea liderului populist american

07:10, 12.03.2024 - ​​​​​​​Cei care anticipeaza ca intoarcerea imprevizibilului Donald Trump la Casa Alba va arunca Europa in brațele rușilor, marginalizand implicarea SUA in NATO, au toate motivele sa se teama. Intors recent dintr-o vizita privata derulata la reședința din

Donald Trump, intalnire privata cu Viktor Orban la reședința din Florida

11:30, 29.02.2024 - Donald Trump se va intalni in privat cu premierul ungar Viktor Orban, saptamana viitoare, la clubul pe care il are fostul președinte american in Florida, spune o persoana informata cu privire la situație, potrivit The New York Times, citat de b1tv.ro. Liderul ungar este unul dintre aliații vechi ai…


Ce parere ai despre aceasta stire?