Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Risc de viituri în 11 județe: avertizarea de inundații emisă de hidrologi a fost extinsă / HARTĂ

Publicat:
Risc de viituri în 11 județe: avertizarea de inundații emisă de hidrologi a fost extinsă / HARTĂ

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de viituri și inundatii, valabila pana joi, la miezul noptii, pe rauri din noua bazine hidrografice și 11 județe, conform Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Avertizare de inundatii pentru 9 județe, pana vineri dimineața

12:25, 09.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viituri, valabila pana vineri dimineata pe rauri din zece bazine hidrografice, potrivit Agerpres.

Cod galben de inundatii pe rauri din doua județe, pana joi dimineața. Sunt vizate 12 bazine hidrografice

15:26, 08.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a transmis, miercuri, o atenționare Cod galben privind scurgeri importante pe versanti și viituri rapide pe raurile mici, cu posibile efecte de inundatii locale, valabila pentru mai multe bazine hidrografice.

Pericol de inundații in mai multe județe din Romania! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

20:55, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice. Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie,…

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Atenționare hidrologica! Cod galben de inundații și viituri in județul Dambovița

21:16, 17.04.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis, astazi, o  avertizare hidrologica cod galben  valabila pentru județul Dambovița. Atenționarea este valabila in intervalul 17 aprilie, ora 12:00 – 18 aprilie, ora 09:00. Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanți, torenți și paraie,…

Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate

10:36, 13.03.2024 - Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, atenționare Cod Galben de inundații valabila pentru județul Alba și alte zone din țara. Cod Galben – pana la ora 16.00…


Ce parere ai despre aceasta stire?