Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă veche de ciorbă de fasole cu afumătură. Aşa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

Publicat:
Reţetă veche de ciorbă de fasole cu afumătură. Aşa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole […] The post Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul magic pe care sa-l adaugi in fasolea batuta. Transforma toata rețeta, așa iese cremoasa și fina

17:05, 12.07.2024 - Fasolea este una dintre cele mai folosite legume in bucataria romaneasca, mai ales in perioada postului. Orice gospodina știe sa prepare o ciorba de fasole boabe, o iahnie sau o fasole batuta, insa sunt cateva ingrediente și trucuri care schimba complet gustul și textura acestor preparate. Cum se fierbe…

Rețeta veche de gogoșari in sos de muștar pentru iarna. Ingredientul delicios care da tot gustul bun de țara

11:05, 04.07.2024 - Gogoșarii nu lipsesc niciodata din camara gospodinelor. Cei in oțet sunt renumiți, dar mai puțini știu de gogoșarii in sos de muștar. Aflați in randurile urmatoare cum se fac, pas cu pas. Rețeta de gogoșari in sos de muștar Gogoșarii in sos de muștar sunt foarte gustoși, iar rețeta este foarte simpla…

Rețeta veche de papanași. Așa ies aromați și perfect facuți in interior

15:21, 31.05.2024 - Fara indoiala, puțini dintre noi ar refuza o porție de papanașii. Ii putem cumpara și din comerț, insa nu se compara cu cei facuți chiar de noi, in confortul casei noastre. In continuare, noi va vom prezenta o rețeta veche de papanași, insa foarte delicioasa. Daca urmezi cu atenție pașii de mai jos,…

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin. Condimentul special pe care il folosesc

14:30, 29.04.2024 - Daca ai mancat vreodata ciorba de miel facuta de ardeleni, atunci știi ca aceasta are un gust deosebit, pe care nu il gasești altundeva in Romania. Dar ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin? Secretul este unul bine pastrat, iar acest fel de mancare este emblematic pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?