Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

Publicat:

Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai fin pate din ficaței de pasare. Rețeta din Ardeal, rapida și fara conservanți

10:15, 25.07.2024 - Pate din ficaței de pasare, o rețeta simpla, gustoasa, sanatoasa și fara aditivi. Se prepara foarte ușor și poate constitui un aperitiv delicios și hranitor.Pate din ficaței de pasareVa prezentam o rețeta pe cat de simpla, pe atat de sanatoasa, foarte gustoasa, care se poate face in casa si nu necesita…

Prajitura Regina Maria, desertul delicios care iți rasfața papilele gustative. Rețeta pas cu pas

18:55, 25.05.2024 - Daca ai pofta de o prajitura care sa-ți rasfețe papilele gustative sau vrei sa-ți impresionezi musafirii, trebuie neaparat sa incerci aceasta rețeta. Prajitura Regina Maria este absolut delicioasa și, cu siguranța, ii vei da pe spate și pe cei pretențioși.

Rețeta de prajitura cu lavanda și caise. Un desert simplu și rapid

14:45, 19.05.2024 - Te gandești sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci? Ei bine, noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lavanda și caise. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Reteța de chec cu lamaie și banane. Desertul delicios pentru cei dragi

09:30, 11.05.2024 - Dulciurile facute in casa sunt delicioase și mereu vor fi mult mai apreciate decat cele care se gasesc pe rafturile magazinelor. Sunt mult mai aromate, astfel ca ii vor aduce pe cei dragi impreuna la aceeași masa. Rețeta de chec de mai jos este gustoasa și se prepara foarte simplu!

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Pasca fara aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei indragosti. E foarte simplu de preparat

14:45, 30.04.2024 - In aceste zile majoritatea gospodinelor se gandesc la viitoarele preparate delicioase pentru masa de Paște, iar printre rețetele posibile se numara și cea de pasca fara aluat, o rețeta deja testata de Teo Trandafir de care te vei indragosti. Masa de Paște, plina de bunatați Pe 5 Mai creștinii ortodocși…


Ce parere ai despre aceasta stire?