Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renunţarea la schimbarea orei de vară, discutată de Parlamentul European

Publicat:

Renuntarea la schimbarea orei de vara incepand cu 2021 va fi supusa la vot in cadrul sesiunii plenare a din aceasta saptamana, a doua din luna martie. Eurodeputatii se vor pronunta marti asupra propunerii de renuntare la schimbarea sezoniera a orei incepand cu 2021. Conform proiectului de rezolutie, tarile europene care decid sa mentina permanent ora de vara vor efectua ultima schimbare in acest sens in ultima duminica din martie a anului 2021, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, tarile care prefera sa ramana la ora standard sau de iarna isi vor putea schimba ora pentru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salariul minim. Cat va fi, concret, incepand din iulie

15:15, 03.04.2024 - Europarlamentarul Corina Cretu spune ca, incepand din luna iulie, salariul minim din Romania va ajunge la un nivel decent, ca urmare si a demersurilor membrilor Comisiei pentru afaceri sociale si a votului Parlamentului European, validat in urma cu doi ani de Consiliul Uniunii Europene. „Ma bucur ca…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Cand se schimba ora și de ce nu am renunțat la ora de vara

15:00, 10.03.2024 - Romania va trece la ora de vara in noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, cand ceasurile se dau inainte cu o ora. Ora 3.00 va deveni ora 4.00. Astfel ca duminica, 31 martie, devine cea mai scurta zi a anului, cu doar 23 de ore. De ce nu a renunțat Romania la ora de vara In ultimii…

Directiva privind permisele de conducere, adoptata de PE

16:55, 28.02.2024 - Parlamentul European a adoptat, miercuri, in plen, Directiva privind permisele de conducere, prin care Uniunea Europeana si-a propus ca obiectiv ajungerea la zero tragedii mortale rutiere pana in 2050. Anuntul a fost facut de europarlamentarul Corina Cretu. „Astazi a avut loc votul Directivei privind…

Infracțiuni impotriva mediului: Eurodeputații adopta o lista extinsa de infracțiuni și sancțiuni

17:35, 27.02.2024 - Marți, Parlamentul European a aprobat noi reguli privind infracțiunile ecologice și sancțiunile aferente, extinzand lista de acțiuni penale și intensificand pedepsele pentru incalcarile grave ale mediului inconjurator. Directiva noua, convenita cu Consiliul la 16 noiembrie 2023, a fost adoptata cu 499…

Europarlamentarul Corina Cretu: CE a aprobat doua scheme de ­ajutor de stat notificate de ­Romania, ­destinate fermierilor

00:31, 12.02.2024 - Europarlamentarul Corina Cretu a anuntat ca, vinerea trecuta, Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat notificate de Romania, destinate fermierilor, una in valoare de 241 de milioane de euro, iar a doua de 56 de milioane de euro, conform Agerpres. „Comisia Europeana a aprobat doua scheme…

Ora de vara 2024, iar dormim mai putin. Cand se potrivesc din nou ceasurile. Parlamentul European a recomandat Romaniei sa nu mai schimbe ora

14:45, 10.02.2024 - Anul acesta, romanii trec la ora de vara pe 31 martie 2024, respectiv in ultima zi de duminica a lunii martie. In duminica respectiv, ora 03.00 devine ora 04.00, ceea ce, in termeni populari, se poate traduce prin faptul ca „dormim mai putin”. Schimbarea orei de doua ori pe an are efecte asupra organismului…

Condițiile puse de Parlamentul European cu privire la noile tehnici genomice (NTG)

07:45, 10.02.2024 - Parlamentul European susține propunerea Comisiei Europene privind noile tehnici genomice (NTG), care modifica materialul genetic al unui organism. Dupa ce și-a exprimat votul in privința noilor tehnici genomice (NTG), Parlamentul European urmeaza sa inceapa negocierile cu statele membre ale Uniunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?