Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina muzicii romani s-a stins pe patul de spital, la 64 de ani: Cântăreața lucra la un proiect care ar fi adus publicului un repertoriu absolut inedit

Publicat:

, una dintre cantaretele cehe cele mai cunoscute in strainatate, supranumita regina muzicii romani, a murit in urma unui atac de cord marti, la Plzen (vest), la varsta de 64 de ani, a anuntat presa locala, citata de AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sebastian Ghița: ‘O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat’

Dupa se confruntase in ultimii ani cu numeroase probleme de sanatate, artista a fost internata luni seara la sectia de urgente a unui spital din Plzen.

"In pofida eforturilor de resuscitare demarate imediat, medicii nu i-au mai putut restabili…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jorge, din nou pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicala: „Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

11:46, 20.03.2024 - Jorge a ajuns, din nou, pe patul de spital. Potrivit dezvaluirilor facute chiar de el, artistul a suferit o intervenție chirurgicala la genunchi, pentru a doua oara. Ce a declarat cantarețul la scurt timp dupa ce a ieșit din operație.

Vladuța Lupau, declarații emoționante: „Dumnezeu mi-a dat prea mult”. De ce este criticata de fani

11:35, 15.03.2024 - Vladuța Lupau, in varsta de 33 de ani, este una dintre cele mai indragite artiste și este recunoscatoare pentru tot ce se intampla in viața ei. Cantareața incearca sa gaseasca un echilibru intre viața de familie și cea profesionala.Invitata recent la emisiunea „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Compania Trans Bus, anunț in atenția publicului calator

01:35, 18.02.2024 - Stimați calatori, In perioada 19 – 25.02.2024 (vacanța de schi a elevilor), vom executa un program diferit de transport,  dupa cum urmeaza: Traseul 1 Kaufland Sud-PECO-BIG-ACR-Piața Centrala-Colegiul BP Hasdeu-Gara CFR-Autogara facultativ-Spital CFR-Depou CFR-Parc Marghiloman-Liceu CFR-Horticolei-Mitran-Liceu…

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

PROIECT MICROSOFT Se pregatesc primii roboți dotați cu inteligența artificiala pentru a lucra in medii periculoase

18:45, 06.02.2024 - Microsoft și OpenAI se pregatesc sa aduca pe piața roboți A.I. care sa faca și munca fizica. Cele doua companii sunt cu ochii pe startup-ul de robotica „cu aspect umanoid”, Figure AI, in care se pregatesc investiții importante. The post PROIECT MICROSOFT Se pregatesc primii roboți dotați cu inteligența…


Ce parere ai despre aceasta stire?