Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culiță Sterp, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

Publicat:

Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

EXCLUSIV | Mama Nadiei Comaneci, pe patul de spital! Momente dificile pentru 'Zeița de la Montreal'

12:06, 04.03.2024 - Nadia Comaneci trece printr-un calvar, dupa ce mama sa a trecut prin doua operații extrem de dificile in numai cateva luni!VEZI AICI CARE ESTE STAREA DE SANATATE ȘI DE CE BOLI SUFERA MAMA MARII GIMNASTE!  

Papa Francisc, de urgența la spital! Ce se intampla cu Suveranul Pontif in aceste momente

17:55, 28.02.2024 - Papa Francisc a ajuns de urgența la spital! Suveranul Pontif se confrunta cu probleme de sanatate și nu trece prin cea mai buna perioada din viața sa. Iata ce se intampla cu el in aceste momente, dupa ce nu a citit discursul la audiența saptamanala de miercuri!

Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Ce se intampla cu manelistul?

19:50, 27.02.2024 - Interpretul de muzica de petrecere și-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital, cu o perfuzie in mana.Culița Sterp a precizat ca se confrunta cu o febra destul de mare, de mai bine de doua zile, motiv pentru care a luat decizia de a merge la spital,…

Catalin Crisan, de nerecunoscut pe patul de spital. Artistul a suferit o operatie complicata: „N-a avut curaj sa se implice niciun medic”

10:36, 29.01.2024 - Catalin Crișan traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Celebrul artist a ajuns direct pe masa de operație, dupa ce durerile au devenit insuportabile. Cat de dificila a fost intervenția la care a fost supus și de ce nu a avut curaj niciun alt medic sa faca acest pas. Catalin Crișan, operat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?