Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacție vehementă după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Dopajul rămâne”

Publicat:
Reacție vehementă după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Dopajul rămâne”

Reacțiile continua sa apara dupa ce TAS a redus suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), iar medicul vine cu o poziție inedita in privința dopajului dublei campioane de .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gluma zilei dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep

10:46, 06.03.2024 - Simona Halep a primit dreptul de a reveni pe terenurile de tenis, dupa ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. Subiectul a fost intens discutat, iar australianul John Millman (semifinalist in Cupa Davis) a avut o reacție care s-a viralizat.

„Un zambet cum nu mai vazuse vreodata” » Detalii din interior despre ziua cea mare a Simonei Halep: „Știa ca avea sa vina marți verdictul”

10:25, 06.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) este, din nou, libera sa participe in turneele de tenis! Suspendarea de 4 ani i-a fost redusa de TAS la 9 luni, perioada pe care dubla caștigatoare de Grand Slam a petrecut-o deja pe tușa # The Athletic, publicație americana apropiata de principalul avocat al Simonei in acest…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Comentariul facut de Patrick Mouratoglou dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep

09:10, 06.03.2024 - ​Patrick Mouratoglou și-a asumat responsabilitatea in scandalul de dopaj al Simonei Halep, iar fostul antrenor al dublei caștigatoare de Grand Slam a reacționat dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea romancei (de la 4 ani la 9 luni).

Prima reacție a Simonei Halep dupa ce TAS i-a redus suspendarea: „Sprijinul copleșitor din partea atator romani m-a ajutat sa imi susțin cauza”

08:40, 06.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, a carei suspendare a fost redusa de la patru ani la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a afirmat ca sprijinul manifestat de numerosi romani a ajutat-o sa lupte pentru stabilirea adevarului in acest caz.

Simona Halep poate participa la Roland Garros și la Wimbledon. TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni

19:20, 05.03.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a admis apelul Simonei Halep si a redus suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj la 9 luni, dupa ce a fost depistata pozitiv cu Roxadustat in octombrie 2022. Astfel, tenismena poate participa la Roland Garros și la Wimbledon in acest an. Tribunalul de Arbitraj…

TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni

17:25, 05.03.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus pedeapsa Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni, a anunțat marți, 5 martie, Euronews Romania. Decizia nu a fost facuta publica de forul de la Lausanne.Informația a fost confirmata de avocatul sportivei, Bogdan Stoica, pentru sursa citata.Știre in curs de actualizare

Ion Tiriac, reactie vehementa dupa audierea Simonei Halep la TAS: „Proba de sange a fost ‘maltratata’ in Romania!”

03:00, 15.02.2024 - Ion Tiriac a avut o reactie vehementa dupa audierea Simonei Halep la TAS. Halep a fost audiatA timp de 3 zile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul de dopaj in care a fost suspendata 4 ani. Ion Tiriac spune ca proba de sange care i-a fost recoltata a fost „maltratata” in […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?