Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Programul malware care îți fură datele personale pentru rețelele sociale. El profită de popularitatea ChatGPT

Publicat:

ChatGPT a devenit tot mai cunoscut și popular in intreaga lume. Cu ajutorul sau, hackerii au reușit sa dezvolte un program malware prin care sa fure datele personale ale persoanelor care iși doresc sa-ș foloseasca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

15:56, 22.04.2024 - Retragerea Meta din zona politica a dus la picajul implicarii utilizatorilor pentru postarile presei si ale partidelor aflate in campanie. Asta in timp ce compania castiga mai multi bani din reclame electorale, potrivit News.ro. 

Organizatorii Eurovision reacționeaza dupa ce reprezentanta Israelului a primit amenintari pe rețelele sociale

16:45, 10.04.2024 - Organizatorii concursului Eurovision au transmis ca sunt „inacceptabile” toate „campaniile directionate pe retelele de socializare” impotriva artistilor participanti, in contextul in care au fost deja proferate mai multe amenintari la adresa cantaretei care reprezinta Israelul.

Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi?

20:30, 26.03.2024 - Rețelele de socializare, in special Tik Tok și Facebook, sunt in centrul unei dispute aprinse. Rareș Bogdan se pronunța impotriva TikTok, uitand ca el insuși are un cont. The post Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi? first appeared on Informatia Zilei .

Sondaj INSCOP Research: Dezinformare, știri false, increderea in surse de informații

10:45, 18.03.2024 - Peste 40% dintre romani cred ca rețelele sociale sunt canalele de informare cele mai expuse la dezinformari și propagarea de știri false. Sondajul de opinie este realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in februarie 2024. Metodologie Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda…

INS: Pensia medie a crescut cu 13,9%

11:41, 14.03.2024 - Pensia medie a crescut! Valoarea pensiei medii in Romania a crescut cu 13,9% in trimestrul IV din 2023, fata de aceeasi perioada a anului 2022, in timp ce numarul mediu de pensionari a scazut cu 11.000 de persoane, iar cel al categoriei apartinand asigurarilor sociale de stat a crescut cu 2.000 de persoane,…

Ministrul Digitalizarii are cont de Tik Tok pe telefonul unuia dintre membrii cabinetului/Oficialul a cerut Meta sa aiba un sediu fizic in Rominia, mai ales ca anul acesta e an electoral și rețelele sociale joaca un rol esențial

17:10, 25.02.2024 - Continue reading Ministrul Digitalizarii are cont de Tik Tok pe telefonul unuia dintre membrii cabinetului/Oficialul a cerut Meta sa aiba un sediu fizic in Rominia, mai ales ca anul acesta e an electoral și rețelele sociale joaca un rol esențial at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?