Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale socrilor Andrei, înainte de a-şi vedea nepoţica

Publicat:

Andra va naste, astazi, o fetita! Toata familia îi este alaturi la clinica privata, iar socrii ei sunt foarte emotionati. Cei doi sunt nerabdatori sa îsi vada nepotica.

au dat primele declaratii despre nasterea ei la . Cei doi au venit la clinica privata din Capitala pentru a fi alaturi de nora lor.

"Andra este o nora foarte buna si eu o consider ca o fiica. Abia asteptam sa ne vedem nora si suntem emotionati. Vom sta alaturi de ea primele zile, o vom ajuta", a spus soacra Andrei la .

Vezi video aici.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declaratii ale lui Cristian Ciausu, adolescentul de 15 ani care a castigat „Romanii au talent”. „Vreau sa colaborez cu doamna Andra la un concert de-al ei” |VIDEO

10:15, 01.06.2024 - Unsprezece concurenti, toti talentati, s-au luptat in finala pentru marele premiu de 120.000 de euro pus in joc la concursul „Romanii au talent” in sezonul 14. Dar vineri seara castigatorul a fost unul singur, Cristian Ciausu.

13 angajați de la o clinica privata și o farmacie, banuiți ca falsificau rețete și apoi le decontau, ARESTAȚI

22:35, 29.05.2024 - Doua completuri de la Judecatoria Sectorului 1 judeca propunerile de arestare preventiva formulate de procurori pe numele celor 13 inculpati din dosarul care vizeaza o retea de trafic cu medicamente pentru diabetici, vandute ”la negru” pentru slabit.O asistenta medicala de la o clinica privata din Sectorul…

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Florin Piersic a fost transferat de la Matei Balș la o clinica privata din Capitala

09:26, 09.05.2024 - Florin Piersic a fost mutat, joi, de la Institutul Matei Balș la o clinica privata din Capitala, unde urmeaza sa i se faca investigații, potrivit surselor Digi24. Ulterior, ar urma sa fie transferat la Spitalul Foișor.

Florin Piersic, transferat la o clinica privata - surse

09:15, 09.05.2024 - Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata, dupa care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucuresti, potrivit unor surse medicale citate de Antena 3.Florin Piersic se simte mai bine este conștient și vorbește cu echipa medicala de la Institutul Matei Balș din Capitala.

Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata

09:10, 09.05.2024 - Stare de sanatate. Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata, dupa care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucuresti, potrivit unor surse medicale. Florin Piersic  este mai bine, spun surse medicale pentru Antena 3 CNN. Actorul este conștient și vorbește cu echipa medicala de la Institutul…

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?