Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale băiatului înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală. El a povestit ce s-a întâmplat

Publicat:
Primele declarații ale băiatului înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală. El a povestit ce s-a întâmplat

Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Baiatul injunghiat și taiat cu maceta la liceul Iuliu Maniu a fost externat. Adolescentul, declarații despre momentul atacului

15:10, 05.04.2024 - Elevul atacat la liceul Iuliu Maniu a fost externat, dupa o zi petrecuta in spital. Starea lui de sanatate este buna, insa necesita mai multe ingrijiri, din cauza unei plagi cauta de lovituri. Adolescentul a facut declarații curemuratoare despre mmentul in care a fost atacat.

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

A fost reținut minorul in varsta de 15 ani care a injunghiat un elev in curtea unui liceu din București. Baiatul va petrece urmatoarele 24 de ore in arest

23:26, 03.04.2024 - Oamenii legii l-au reținut pe minorul in varsta de 15 ani care a injunghiat un elev in varsta de 17 ani in curtea Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din București. Adolescentul va petrece 24 de ore in arestul poliției.

Imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat in curtea școlii / VIDEO

19:50, 03.04.2024 - Au aparut imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Camerele de supraveghere au surprins clipa in care patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat pe adolescent in curtea școlii.

Star Matinal. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ajuns astazi in fața magistraților, in dosarul de șantaj. De ce vrea sa il traga la raspundere pe avocatul ei / VIDEO

12:35, 25.03.2024 - La finalul lunii februarie, Oana Zavoranu a ajuns in fața magistraților in dosarul in care este acuzata de șantaj. Astazi, bruneta a fost, din nou, la Curtea de Apel și susține ca iși va trage și avocatul la raspundere, dupa ce apele se vor liniști.

Elev de liceu, condamnat la inchisoare pentru ca a lovit cu pumnii doi controlori pe autobuz!

22:50, 13.03.2024 - Un elev de liceu din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la 1 an și 2 luni de inchisoare cu suspendare, pe un termen de supraveghere de 2 ani, dupa ce a lovit cu pumnii, telefonul și ciocanul de spart geamul in caz de urgența doi controlori pe un autobuz CTP Cluj-Napoca. Astfel, magistrații Curții…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.


Ce parere ai despre aceasta stire?