Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale elevului înjunghiat la o școală din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

Publicat:

In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturia elevului injunghiat la o școala din București: „Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn și a scos baioneta"

17:05, 05.04.2024 - „Eram in curtea școlii iar un bait necunoscut a venit la mine. A venit sa se bata cu mine parte in parte. I-am spus ca nu-l cunosc, mi-a dat un pumn și a scos baioneta. El mi-a zis ca ma cunoaște dar nu știu de unde.Atacul a avut loc pe la 12:30, in incinta liceului, in fața salii de sport. Am sangerat…

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Atacatorul care a injunghiat un elev la o scoala din Sectorul 6, REȚINUT. Primele imagini cu faptașul

22:55, 03.04.2024 - „Tanarul, in varsta de 15 ani, banuit de savarsirea faptei a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala”, au transmis, miercuri seara, oficialii Politiei Capitalei.Acestia precizeaza ca cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 21 Politie,…

„Il alergau cu doua macete, el fugea foarte repede”. Momentul atacului de la o școala din București, unde un elev a fost injunghiat

19:50, 03.04.2024 - Imaginile cu incidentul extrem de grav care a avut loc la o școala din Capitala au fost facute publice. Un copil de 16 ani a fost injunghiat in timp ce era in curtea școlii. Cei care l-au agresat nu invața in aceeași școala, iar martorii spun ca ar fi intrat pe langa paznici sau au sarit gardul.

Un nou caz șocant intr-o școala din Capitala! Un elev in varsta de 16 ani a fost injunghiat

16:51, 03.04.2024 - Scene șocante au avut loc intr-o școala din București. In urma unui conflict cu alți patru minori, un elev in varsta de 16 ani a fost injunghiat. Ulterior, adolescentul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale.

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?