Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale Simonei Nae după ce a spus "Da"

Publicat:

a spus astazi cel mai hotarat "Da" din viata ei. Interpreta melodiei "2 nebuni" si-a oficializat relatia de 7 ani cu . Extrem de emotionati acestia au spus ca urmeaza o petrecere restransa, in familie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: Cele doua femei lovite cu pumnii și picioarele la Gala RXF, primele declarații: „A dat in noi cu ura" + reacție șocanta a barbatului

13:05, 31.05.2024 - Gazeta Sporturilor a relatat ieri pe larg despre imaginile scandaloase de la o gala de RXF (Real Xtreme Fighting), care a avut loc miercuri seara, in Sala Polivalanta. A fost vorba despre o lupta in ring cu lovituri de o brutalitate crunta, intre un barbat și doua femei: „Perversul” de pe Targu Ocna,…

Xtra Night Show. Primele declarații dupa gala RXF. Kamara s-a luptat cu Justițiarul din Berceni, iar Perversu‘ de pe Targu Ocna cu Bettyshor și Roxana Țuțu / VIDEO

23:50, 30.05.2024 - Kamara s-a luptat cu Justițiarul din Berceni, iar Perversu‘ de pe Targu Ocna cu Bettyshor și Roxana Țuțu. Primele declarații dupa gala RXF. Ce au marturisit aceștia, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Soția lui Radu Mazare, primele declarații dupa anunțul ca fostul primar al Constanței va fi eliberat

17:35, 27.05.2024 - Roxana Mihaela Mazare, soția fostului edil al Constanței Radu Mazare, a declarat luni, in fața Penitenciarului Rahova, ca a primit vestea eliberarii acestuia cu mare bucurie. „Aseara aveam in suflet dorința, dar de la a dori pana la a se realiza e cale lunga”, a spus ea.

Cassie Ventura, primele declarații despre videoclipul in care a fost agresata de P. Diddy. Ce acuzații ii aduce fostului iubit: „M-a distrus”

20:15, 24.05.2024 - Cassie Ventura a oferit primele declarații dupa ce au aparut mai multe imagini in care este agresata de fostul iubit, P. Diddy. Vedeta marturisește ca a trait o perioada dificila și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a se vindeca, dar procesul este unul lung și anevoios.

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu dupa zecile de apeluri primite in miez de noapte: "Au fost perioade in care..." / VIDEO

17:05, 13.05.2024 - De cateva zile bune, Emilia Ghinescu traiește in teroare! Artista primește zeci de apeluri in miez de noapte și vrea sa ceara ajutorul oamenilor legii. Interpreta de folclor a facut primele declarații despre situația cu care se confrunta in prezent.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.


Ce parere ai despre aceasta stire?