Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Radu Mazăre, primele declarații după anunțul că fostul primar al Constanței va fi eliberat

Publicat:
Soția lui Radu Mazăre, primele declarații după anunțul că fostul primar al Constanței va fi eliberat

, soția fostului edil al Constanței Radu Mazare, a declarat luni, in fața , ca a primit vestea eliberarii acestuia cu mare bucurie. „Aseara aveam in suflet dorința, dar de la a dori pana la a se realiza e cale lunga”, a spus ea.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare și soția lui, Roxana, la poliție! Ce se intampla in aceste momente cu fostul primar și partenera lui, la nici o zi distanța de cand a fost eliberat / VIDEO

12:35, 28.05.2024 - Ieri, Radu Mazare a fost eliberat, dupa ce și-a petrecut cinci ani in inchisoare. La nici o zi distanța de la acel moment, fostul primar al Constanței a ajuns la poliție, impreuna cu soția lui, Roxana. Ce se intampla cu cei doi acum.

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Divorțul momentului in showbiz! Abia s-au casatorit, iar acum se despart. Primele declarații

20:35, 30.04.2024 - Șoc in lumea showbizului romanesc! Dupa doar doua luni de la casatorie, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Anunțul a fost facut chiar de catre soția actorului, care a dezvaluit de ce au ajuns la aceasta decizie, dar și ce se intampla cu copilul pe care il au impreuna. Divorț surprinzator…

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Danut Lupu, primele declarații dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Gestul controversat pe care l-a facut fața de o jurnalista

14:40, 04.04.2024 - Danut Lupu a ieșit din inchisoare, dupa șase luni. Fostul fotbalist a facut un adevarat circ la ieșirea din penitenciarul Rahova, insultandu-i pe jurnaliștii aflați la fața locului. Iata gestul care a provocat indignare!

Danut Lupu, primele declarații, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Cum se apara fostul fotbalist: „Nu am omorat pe nimeni” / VIDEO

20:40, 03.04.2024 - Danuț Lupu se bucura din nou de libertate! Primele declarații facute de fostul fotbalist, imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Iata cum se apara! Fostul sportiv a dezvaluit daca va mai da de permis sau nu pe viitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?