Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prezență militară impresionantă din România și Republica Moldova la marea sărbătoare a ...

Publicat:

 Marea sarbatoare de anul acesta a Sfantului Voievod Ștefan cel Mare de la s-a remarcat printr-o prezența militara impresionanta atat din Romania, cat și din . oficiata duminica, la pomenirea Sf. Voievod Ștefan cel Mare, au fost prezenți ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

A. Tilvar: Prin prezența militara semnificativa in Romania, SUA consolideaza securitatea regiunii

11:30, 02.05.2024 - Ministrul apararii naționale, Angel Tilvar, a participat marți, 30 aprilie, alaturi de ambasadorul SUA in Romania, Kathleen Kavalec, la ceremonia de schimbare a comenzii Facilitații navale de sprijin (Navy Support Facility - NSF) de la Deveselu.

Romania strange colaborarea militara cu Republica Moldova

20:55, 30.04.2024 - Guvernul Romaniei a aprobat, printr-un memorandum, amendarea Acordului cu Republica Moldova privind cooperarea in domeniul militar, introducandu-se prevederi prin care cele doua parti se vor sprijini, in conditii de reciprocitate si pe baza de oportunitate, in toate aspectele referitoare la pregatirea…

Ministrul roman al Apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de legatura”

10:35, 11.03.2024 - Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 , ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul din țara vecina respecta statutul de neutralitate al țarii noastre.

Ministrul apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de cooperare”

21:15, 10.03.2024 - Ministrul apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24, ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul roman respecta statutul de neutralitate al țarii vecine.

Ciuca, mesaj pentru romanii de peste Prut: Intr-o zi, nu departe, vom fi impreuna in marea familie europeana

13:20, 01.03.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, le-a transmis, vineri, romanilor de peste Prut, un mesaj puternic de solidaritate si sprijin „in acest context de securitate deosebit de complicat” si si-a exprimat increderea ca, intr-o zi, Romania si Republica Moldova vor fi impreuna in marea familie…

Targul de Turism de la Chișinau: Romania, una dintre destinațiile preferate de turiștii din Republica Moldova

16:10, 16.02.2024 - Romania participa cu pavilion național la cea de-a 27-a ediție a targului internațional de turism „Tourism & Travel Expo”, organizat la Chișinau, in perioada 16-18 februarie a.c. Prezența țarii noastre la cea mai importanta manifestare expoziționala de profil din Republica Moldova are ca scop promovarea…

Povestea impresionanta a unei moldovence, inginer minier cu renume in Romania: La 84 de ani muncește și danseaza tango

11:20, 11.02.2024 - Elvira Dumitrescu, o prezența remarcabila originara din Republica Moldova, a contribuit semnificativ la domeniul ingineriei și construcțiilor din Romania. Nascuta in satul Bulboaca, a devenit una dintre puținele femei inginer minier din Romania, lasandu-și amprenta asupra unor proiecte majore.


Ce parere ai despre aceasta stire?