Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, acuză diplomați străini că au fost implicați într-o tentativă de asasinat eșuată împotriva sa

Publicat:

Președintele Venezuelei acuza diplomați straini de implicare intr-o tentativa de asasinat eșuata impotriva sa. Intr-o conferința de presa televizata, a acuzat membrii ambasadelor din Chile, Mexic și Columbia ca i-au spirijint și protejat pe cei care au incercat

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directorul uneia dintre principalele inchisori din Columbia, asasinat dupa ce a primit amenințari de la deținuți

09:10, 17.05.2024 - Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi, la Bogota, dupa ce primise amenintari cu moartea de la detinuti, a anuntat presedintele tarii, Gustavo Petro.

Donald Tusk spune ca a fost amenințat cu moartea dupa tentativa de asasinat impotriva lui Robert Fico

18:15, 16.05.2024 - Prim-ministrul guvernului Poloniei, Donald Tusk, a anunțat, joi, ca a primit amenințari dupa tentativa de asasinat a omologului sau slovac, Robert Fico. Conform presei locale din Polonia, masurile de protecție ale șefului guvernului de la Varșovia vor fi consolidate, relateaza Reuters.

Tentativa de asasinat: Premierul slovac Roberto Fico nu mai este in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat in stomac, in maini și picioare

07:10, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico nu se mai afla in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat intr-o tentativa de asasinat la ieșirea de la o ședința de guvern miercuri, a declarat un ministru al guvernului.

Aliații lui Fico dau vina pe presa și pe opoziție pentru tentativa de asasinat impotriva prim-ministrului

22:25, 15.05.2024 - Aliații politici ai prim-ministrului guvernului Slovaciei, Robert Fico, impușcat miercuri in timpul unei intalniri cu cetațenii, spun ca de vina pentru atentat sunt presa și opoziția de la Bratislava care au „sadit ura” in societate.

Val de reacții dupa tentativa de asasinat din Slovacia: Un atac impotriva democrației

19:21, 15.05.2024 - Numeroși lideri europeni au transmis mesaje dupa tentativa de asasinat din Slovacia. Este un atac impotriva democrației, a fost concluzia liderilor. Premierul slovac Robert Fico a fost impușcat in abdomen in timpul unui eveniment public.

Tentativa de asasinat. Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat

16:36, 15.05.2024 - Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat. Acesta a fost impușcat in orașul Handlova, unde avea loc o ședința de guvern, relateaza presa slovaca. El... The post Tentativa de asasinat. Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impușcat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mike Vigil, fostul șef al temutei DEA, face legatura dintre Pablo Escobar și Portul Constanța! Romania, cap de pod pentru narcotraficanții Americii?!

10:41, 09.05.2024 - Mike Vigil, fost șef al Operațiunilor Internaționale al DEA, care a lucrat sub acoperire timp de 15 ani in Mexic si Columbia, lanseaza un avertisment de luat in seama de catre autoritațile de la noi din țara. Mai ales ca vine din partea celui care l-a arestat pe traficantul Ramon Mata Ballesteros si…

Serviciul de spionaj extern al Rusiei susține ca grupari militare private americane pregatesc o operațiune in Ucraina

06:10, 10.04.2024 - Serviciul de spionaj extern al Rusiei (SVR) a acuzat marti companiile militare private americane ca ar recruta detinuti proveniti din Mexic si Columbia, care ispasesc pedepse in inchisori de pe teritoriul SUA, pentru a-i trimite sa lupte in Ucraina, relateaza EFE si TASS, conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?