Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președinta Slovaciei condamnă cu fermitate atacul asupra premierului Robert Fico: 'Sunt șocată!'

Publicat:
Președinta Slovaciei condamnă cu fermitate atacul asupra premierului Robert Fico: 'Sunt șocată!'

Premierul slovac, , e in stare grava la spital, dupa ce a fost impușcat de cinci ori, in stomac și piept.  Președintele Republicii Slovace, , condamna cu fermitate atacul asupra premierului .Ea a descris atacul ca fiind brutal și nesabuit.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Retorica plina de ura”. Alte fragmente din haos

08:05, 17.05.2024 - Daniel Sauca „Zuzana Caputova, Președinta Slovaciei: «Un atac asupra premierului este, in primul rand, un atac asupra unei persoane, dar este și un atac la democrație. Retorica plina de ura pe care o putem vedea in societate duce la acțiuni pline de ura. Va rog, opriți-va!» Robert Fico, președintele…

Cu ce adresare a venit catre cetațeni președinta Slovaciei

16:10, 16.05.2024 - Președinta Slovaciei, Zuzana Caputova și președintele ales Peter Pellegrini, care inca nu și-a preluat mandatul, s-au adresat impreuna cetațenilor in urma tentativei de asasinat asupra premierului Robert Fico. Caputova și succesorul sau au declarat ca au ieșit cu aceasta adresare comuna pentru a condamna…

Maia Sandu a comentat atacul asupra prim-ministrului Slovaciei

10:40, 16.05.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a condamnat atacul asupra premierului slovac Robert Fico, in urma caruia acesta a fost grav ranit. In adresarea sa, șefa statului a declarat ca Moldova condamna tentativa de asasinare a politicianului: {{747037}}„Sintem ingroziți de atacul violent asupra premierului…

VIDEO| Atacul din slovacia, catalogat de autoritați drept asasinat motivat politic

08:01, 16.05.2024 - Atacul comis miercuri impotriva premierului Robert Fico a fost calificat de autoritatile de la Bratislava drept un asasinat motivat politic. Atacul comis impotriva premierului Robert Fico a fost clasificat drept asasinat, autorul tragand cinci focuri de arma, a anuntat ministrul de interne Matus Sutaj…

Dorin Recean condamna atacul asupra premierului slovac Robert Fico: „Violența politica nu ar trebui sa aiba loc in societațile noastre”

20:40, 15.05.2024 - Premierul Dorin Recean condamna atacul asupra premierului slovac Robert Fico, care a fost impușcat, astazi, dupa o intalnire care a avut loc in Handlova, un oraș din centrul Slovaciei. „Violența politica nu ar trebui sa aiba loc in societațile noastre”, a scris Dorin Recean.

Ce spune Traian Basescu despre atacul asupra premierului Slovaciei: L-am cunoscut pe Fico. Era mai puțin suveranist

20:36, 15.05.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca l-a cunoscut pe premierul Slovaciei, Robert Fico, au fost colegi in Consiliul European, doar ca atunci deși era de stanga era „mult mai puțin suveranist decat e acum”.

Dan Barna: „Violenta si terorismul nu sunt o solutie, condamn cu fermitate atentatul asupra premierului slovac”

18:35, 15.05.2024 - Dan Barna, vicepresedinte USR si vicepresedinte al Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, a condamnat miercuri atentatul asupra premierului slovac Robert Fico, subliniind ca violenta si terorismul "nu pot sa genereze solutii".

Reacția președintelui din Slovacia, dupa ce premierul țarii a fost impuscat. Robert Fico a fost dus de urgența la spital: ”Sunt șocata”

16:51, 15.05.2024 - Este alerta maxima in Slovacia! Premierul țarii a fost impușcat! Incidentul șocant s-a petrecut intr-un oraș din centrul țarii, iar Robert Fico a fost dus de urgența la spital. A reacționat și președintele Slovaciei, Zuzana Caputova, care a transmis un mesaj pentru premier.


Ce parere ai despre aceasta stire?