Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa americană nu e pe placul chinezilor: Un corespondent al NYT este OBLIGAT SĂ PLECE din China

Publicat:

Aceasta situatie survine in timp ce regimul comunist chinez este acuzat de represalii ce vizeaza media occidentale, ca agentia americana Bloomberg sau cotidianul , care au publicat anchete privind averile imense ale apropiatilor unor lideri chinezi.

Viza pentru (39 de ani), care a stat sase ani in China, expira joi. In timp ce lucra pentru revista americana Time, el a fost recrutat, la mijlocul anului 2013, de New York Times, care a depus in iunie o cerere de viza pentru ziarist. Aceasta cerere a ramas de atunci fara raspuns. Drept rezultat, "China pare…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Profesorul Ciprian Rigman: Oamenii buni pot invinge la vot clanurile și grupurile de interese!

18:35, 07.06.2024 - La finalul campaniei electorale, profesorul Ciprian Rigman, candidatul Alianței Dreapta Unita pentru funcția de primar al Municipiului Turda a transmis un mesj – manifest pentru Turda. Il redam integral, mai jos: „Stimați Turdeni, Am intrat in competiția electorala cu dorința sincera de a aduce in Turda…

Rezultatele vizitei lui Xi Jinping in Franța: Airbus vrea sa vanda in China peste 100 de aeronave

15:40, 04.06.2024 - Airbus este in negocieri pentru o vanzare de aeronave A330neo catre China, discutiile fiind impulsionate de vizita de luna trecuta a presedintelui chinez Xi Jinping in Franta, transmite Bloomberg.

„Kim Kardashian de China” și zeci de alți influenceri bogați au disparut peste noapte de pe rețelele sociale chineze

07:01, 28.05.2024 - Un influencer poreclit „Kim Kardashian de China”, pentru ca poarta ținute extravagante și nu se ferește sa arate cat este de bogat, a fost interzis pe rețelele sociale chineze, impreuna cu alte zeci de vedete de pe internet care s-au laudat cu averile lor, relateaza Financial Times.

Companiile occidentale, pregatite in caz de razboi. Pot dezactiva de la distanța utilajele care produc cipuri, daca armata chineza invadeaza Taiwanul

23:05, 26.05.2024 - Companiile din Taiwan se pregatesc pentru ce e mai rau. Compania olandeza ASML si gigantul taiwanez de semiconductori TSMC dispun de metode pentru a dezactiva cele mai sofisticate utilaje de fabricat cipuri din lume, in cazul in care China invadeaza Taiwanul, afirma surse citate de Bloomberg.

Joe Biden pregatește una dintre cele mai importante decizii economice din mandatul sau

20:15, 10.05.2024 - Administratia presedintelui Joe Biden ar urma sa anunte saptamana viitoare impunerea de noi taxe vamale asupra unor produse din China, in special in sectoarele strategice cheie, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

China a obligat Apple sa elimine WhatsApp și Threads din magazinul de aplicații 

15:00, 19.04.2024 - Apple a eliminat WhatsApp și Threads din magazinul sau de aplicații din China, in urma unui ordin din partea organului de supraveghere a internetului din țara, care a invocat preocupari de securitate naționala.

Strategia cu care China i-a spulberat afacerile lui Elon Musk: 3.4 miliarde de euro, ajutor de stat, au fost pompate in BYD

04:25, 11.04.2024 - Producatorul auto chinez BYD Co. a primit subventii guvernamentale directe in valoare de cel putin 3,4 miliarde de euro, in cadrul strategiei Beijingului de a domina piata automobilelor electrice si a altor tehnologi verzi, sustine un nou studiu publicat miercuri de un institut german, transmite Bloomberg.

Șefa Trezoreriei SUA iși incheie vizita in China cu avertismente și ingrijorari

17:15, 08.04.2024 - Janet Yellen, sefa Trezoreriei SUA, și-a incheiat vizita in China, inceputa joi, cu un avertisment adresat luni companiilor chineze și cu ingrijorari legate de unele aspecte ale economiei chineze care au "efecte negative asupra SUA si a lumii".


Ce parere ai despre aceasta stire?