Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea cutremurătoare a unui fost mare fotbalist. E în comă de 33 de ani!

Publicat:

Viața unui fost mare fotbalist a fost schimbata radical in 1982, cand a intrat intr-un spital pentru o operație la genunchi. Dupa operația suferita, fostul internațional francez Jean-Pierre Adams n-a mai putut sa vorbeasca și sa mearga. Barbatul traiește acum o adevarata drama.

De 33 de ani, Jean-Pierre Adams se lupta cu chinul. Povestea sa de viața, prezentata de jurnaliștii de la CNN, intr-un reportaj cutremurator, emoționeaza pe oricine.

In 1982, pe cand avea 34 de ani, Jean-Pierre Adams a avut dureri la genunchi și a mers la un spital din Lyon pentru un control. Un doctor…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stefan Tarnovanu, dupa ce FCSB a primit trofeul de campioana: A fost cel mai frumos moment trait in viata de fotbalist

08:10, 12.05.2024 - Portarul echipei FCSB, Stefan Tarnovanu, a declarat, sambata seara, ca atmosfera de la ceremonia de inmanare a a tricourilor de campioni, a medaliilor si a trofeului Superligii, a fost cel mai frumos moment pe care l-a trait in viata de fotbalist, conform Agerpres.

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Tragedie in familia unui celebru fotbalist! Fiul sportivului s-a stins din viața la doar 1 an și 3 luni 

13:01, 30.04.2024 - Drama in familia unui celebru fotbalist! Fostul campion UFC, Francis Ngannou, a confirmat moartea fiului sau in varsta de doar 1 an și trei luni, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina personala de Facebook. Sportivul a cerut sfaturi celor care il urmaresc, menționand ca nu știe…

„Spaima litoralului” i-a salvat viata lui Adrian Mititelu Jr. Dezvaluiri incredibile, din spital, ale „Printisorului Craiovei”

12:00, 23.04.2024 - „Spaima litoralului” este cel care i-a salvat viata lui Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului de la FCU Craiova a venit cu dezvaluiri incredibile, de pe patul de spital, despre ceea ce s-a intamplat in noaptea care ii putea fi fatala. In varsta de 26 de ani, Mititelu Jr a trecut prin clipe groaznice,…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viața! Prin ce a trecut hairstylistul: ”M-au dus de urgența la spital” / VIDEO

21:35, 20.03.2024 - Chefi la cuțite aduce o mulțime de surprize atat pentru concurenți, cat și pentru jurați. In a treia ediție a competiției, Constantin Dumitru a impresionat prin povestea sa de viața. Tanarul a trecut printr-o eveniment neferciti care i-a schimbat tot parcursul.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

CNN dezvaluie ce a scris Simona Halep in plangerea impotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viața”

18:35, 20.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) a dat in judecata Quantum Nutrition, firma canadiana care a produs pudra de colagen contaminata cu roxadustat consumata de sportiva. Jurnaliștii americani de la CNN au publicat pasaje din dosar. Simona Halep nu face niciun pas in spate in lupta pentru curațarea imaginii. Suspendata…


Ce parere ai despre aceasta stire?