Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POTLOGI: Femeie omorâtă în bătaie de amant! Ar fi cerut bani pentru sex

Publicat:

Șoc printre oamenii din Potlogi, dupa ce o femeie din localitate a fost gasita moarta intr-un șanț. Victima, de 43 Post-ul POTLOGI: Femeie omorata in bataie de amant! Ar fi cerut bani pentru sex apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene barbare! O femeie din Slatina și-a omorat in bataie bunica de 86 de ani

16:35, 12.06.2024 - O femeie in varsta de 29 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținuta, fiind acuzata ca și-a batut bunica, in locallitatea Ganeasa, pana cand a lasat-o inconștienta. Victima, in varsta de 86 de ani, a fost dusa la spital, dar a murit in scurt timp.

Scene socante in Olt!: O femeie din Slatina si-a omorat in bataie bunica de 86 de ani (VIDEO)

16:31, 12.06.2024 - O femeie in varsta de 29 de ani, din Slatina, judetul Olt, a fost retinuta, fiind acuzata ca si a batut bunica, in locallitatea Ganeasa, pana cand a lasat o inconstienta.Victima, in varsta de 86 de ani, i au fost acordate ingrijir medicale, dar a murit in scurt timp.Oficial de la IPJ OltLa data de 30…

Bataie de joc la un spital din Cluj! Cați bani a platit o femeie pentru o analiza GRATUITA: “Nu mi se pare normal!”

06:50, 25.04.2024 - O pacienta a relatat experiența neplacuta avuta la Clinica Ginecologie Obstetrica 1 Cluj, unde s-a prezentat pentru un consult, cu trimitere și cu taxele la sistemul de sanatate platite la zi.”Fiind o pacienta noua la clinica, am mers astazi 24.04.2024 pentru un control ginecologic cu bilet de trimitere…

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Bataie pe Podul Grant. Un barbat și o femeie au fost loviți cu mașina dupa o șicanare in trafic

10:35, 29.03.2024 - Un barbat si o femeie au fost loviti cu masina in urma unei sicanari in trafic, care a avut loc in Bucuresti, pe Podul Grant. Barbatul fusese anterior lovit cu pumnul in fata de soferul care a dat cu masina peste cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?