Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POL ENERGETIC Cercetătorii japonezi spun că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume

Publicat:
POL ENERGETIC Cercetătorii japonezi spun că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume

Cercetatorii japonezi au declarat ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume, . The post POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PIAȚA REZIDENȚIALA IN ROMANIA Evoluție a prețurilor la locuințe pe fondul creșterii cererii

08:05, 27.04.2024 - Piața rezidențiala a inceput anul 2024 in forța, cu un prim trimestru incheiat cu o creștere de 18% a numarului tranzacțiilor... The post PIAȚA REZIDENȚIALA IN ROMANIA Evoluție a prețurilor la locuințe pe fondul creșterii cererii first appeared on Informatia Zilei .

PRODUCȚIA DE ARME Colosul italian Beretta pune Romania pe harta fortelor militare ale lumii 

13:46, 26.04.2024 - Un nou capitol se deschide pentru un oraș din Romania, iar transformarea promite sa fie spectaculoasa odata cu investiția masiva a unui gigant italian. Așteptarile sunt mari, iar semnele de revitalizare ... The post PRODUCȚIA DE ARME Colosul italian Beretta pune Romania pe harta fortelor militare ale…

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA EVOLUȚIEI ECONOMICE Romania, țara cu viteze multiple ale economiei și cu dezechilibre in creștere.

09:50, 17.04.2024 - Cu toate acestea, inflația mare și cererea externa mai slaba au incetinit creșterea economica The post ANALIZA EVOLUȚIEI ECONOMICE Romania, țara cu viteze multiple ale economiei și cu dezechilibre in creștere. first appeared on Informatia Zilei .

REPREZENTANT PAPAL IPS Giampiero Gloder este noul Nunțiu Apostolic in Romania și Republica Moldova

10:55, 17.03.2024 - Biroul de Presa al Sfantului Scaun a anunțat faptul ca, la sfarșitul lunii trecute Papa Francisc l-a numit pe Excelenta Sa, Mons. Giampiero Gloder, .... The post REPREZENTANT PAPAL IPS Giampiero Gloder este noul Nunțiu Apostolic in Romania și Republica Moldova first appeared on Informatia Zilei .

AUR ȘI ARGINT Romania a caștigat doua medalii la Cupa Balcanica de Schi Alpin desfașurata la Borșa

15:06, 14.03.2024 - Sportivele din Romania au obținut rezultate remarcabile la Cupa Balcanica de Schi Alpin. Ioana Maria Constantin și Jennifer Barbara Nagy Remetean au urcat pe primele locuri pe podium, .... The post AUR ȘI ARGINT Romania a caștigat doua medalii la Cupa Balcanica de Schi Alpin desfașurata la Borșa first…

ASIGURARI IN ROMANIA Cate locuinte sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale?

12:05, 06.03.2024 - Doar 20% din cele peste 9,7 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate in prezent, in conditiile in care Legea privind asigurarea obligatorie a acestora... The post ASIGURARI IN ROMANIA Cate locuinte sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale? first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIE ALARMANTA Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole cibernetice

14:10, 05.03.2024 - Peste 100 de studenți au provocat experții la dezbaterea privind viitorul educației in Romania. Cele mai recente date arata ca, in Romania, la fiecare 1.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 și 29 de ani, ... The post SITUAȚIE ALARMANTA Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole…


Ce parere ai despre aceasta stire?