Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PNL: Poluarea din Iaşi a ajuns la un nou nivel record. Din ce cauză?

Publicat:

Prima iesire publica din acest an i-a prilejuit liderului liberal sa faca un „bilant" pe ultimii trei ani ai poluarii in municipiul Iasi in ceea ce priveste prezenta microparticulelor de praf in aer, respectiv a binecunoscutului de-acum indicator PM10. Astfel, anul trecut a consemnat un nou record, respectiv inregistrarea a 279 de depasiri a limitei maxime admise, comparativ cu 183 in 2017 si 70 in 2016. „Este imaginea clara, nef (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Incendiu la o fabrica de produse chimice din Iași. Pericol de explozie, autoritațile au trimis mesaje RO-Alert

07:05, 02.04.2024 -  Alarma s-a dat dupa miezul nopții. Oamenii au sunat disperați la 112 și au spus ca fabrica de produse chimice a fost cuprinsa de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, iar polițiștii au blocat strada și au oprit circulația din cauza pericolului de explozie.Ulterior, un mesaj RO-alert…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Poluarea cu CO2 a atins un nou record in 2023

12:26, 01.03.2024 - Emisiile globale de CO2 au crescut cu 1,1% in 2023, ajungand la un nivel record. Cauza e, in principal, producția scazuta de energie hidroelectrica provocata de seceta și de creșterea Chinei, se arata intr-un raport al Agenției Internaționale pentru Energ

Spitalul din Suceava, obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit din cauza unei bacterii. Familia va primi o suma record

19:40, 27.02.2024 - Instanța a luat o decizie neașteptata! Spitalul din Suceava este obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit. Copilul s-a stins din viața din cauza unei batcerii contactate in spital. Iata ce suma record vor primi parinții.

Raport devastator: 200 de mii de romani nu iși mai pot plati ratele. Cat ar putea ajunge sa platesca lunar un roman indatorat la banci

10:35, 22.02.2024 - Oamenii platesc sume duble de bani fața de acum doi ani. Ratele calculate in funcție de ROBOR au atins un nivel ase,manator cu ratele calculate in funcție de IRCC.BNR a anunțat ca ratele romanilor ar putea sa scada doar daca in urmatoarele doua luni și inflația va scadea, insa, potrivit datelor transmise…

Prețul la cacao atinge un nivel record, din cauza El Nino

20:41, 09.02.2024 - Prețul mondial la cacao a atins un nou record, in condițiile in care vremea uscata afecteaza culturile din Africa de Vest. Costul ingredientului cheie pentru fabricarea ciocolatei s-a dublat de la inceputul anului trecut.

Prețul alimentelor a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, iar producția de cereale va atinge un nivel record (FAO)

13:40, 02.02.2024 - Indicele global al preturilor la produsele alimentare a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimii aproape trei ani, in urma declinului cotatiilor la cereale si carne, a anuntat vineri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?