Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericolul pândeşte şi acum: Şcoala în care o fetiţă de 8 ani a murit înecată în fosa septică este neschimbată

Publicat:

Mai sunt cateva zile pana la inceperea scolii si situatia din unele institutii este deplorabila. , in Dambovita, scoala in care o fetita de 8 ani a murit inecata in fosa septica este neschimbata.

Pericolul pandeste si acum la orice pas, iar autoritatile nu se grabesc sa rezolve situatia.

Oricine intra in scoala de la Viisoara se cutremura. Langa fosa septica, sta crucea de metal cu numele fetitei care a pierit acolo. Un metru mai departe, grilajul gata ruginit iti da fiori.

Nimic nu s-a schimbat de atunci, desi…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa o baie in piscina, o fetița de 10 ani a murit din cauza unei amibe mancatoare de creier

12:05, 01.05.2024 - Naegleria fowleri, cunoscuta ca „amiba care mananca creierul”, a facut o victima de doar 10 ani. Micuța balerina Stefania Villamizar Gonzalez a murit la doar 10 ani. Amiba a ucis pana acum 97% dintre persoanele care au luat contact cu ea. O fetița din Columbia s-a stins dupa ce a luat amiba mancatoare…

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Fetița de 9 ani, spulberata de un șofer beat, in Constanța, a murit. A ajuns in stare critica la spital și a fost in coma doua saptamani

14:21, 17.04.2024 - In urma cu mai bine de doua saptamani, un șofer beat a spulberat doi copii, in Constanța. Barbatul a intrat cu mașina in micuți. Cei doi erau frate și sora, iar fetița de 9 ani a murit astazi. A fost adusa, la acel moment, in stare grava la spital și a fost in coma.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Unul dintre suspecții in moartea Dankai, fetița de 2 ani din Serbia, a MURIT in inchisoare

14:35, 07.04.2024 - Acesta a murit in secția de poliție din Bor, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne, citat de B92 TV. Suspectului i s-ar fi facut rau la primele ore ale dimineții și in ciuda intervenției rapide a medicilor din Bor, acesta a murit, din cauze naturale.Procurorii au dispus efectuarea unei autopsii la…

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Macel langa Timișoara – peste o suta de oi ucise de caini

02:01, 15.03.2024 - In noaptea de 13 spre 14 martie 2024, la marginea localitații Giroc, o stana a fost scena unui atac ingrozitor in care 30 de oi și aproape 100 de miei au murit atacați de o haita de caini vagabonzi. Marea majoritate a animalelor au sfarșit prin sufocare. Acest incident vine la doar o zi dupa ce alte…


Ce parere ai despre aceasta stire?