Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizează cei doi, dar și cât este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

Publicat:

Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Giovana de la Mireasa, sezonul 5, a nascut. Fosta concurenta și Sese au devenit parinți pentru a doua oara. Primele declarații ale proaspatului tatic: „Adevarata bogație sunt copiii”

18:25, 27.06.2024 - Familia Mireasa s-a marit, asta pentru ca, in urma cu doua zile, Giovana a nascut un baiețel. Fosta concurenta și Sese au devenit parinți pentru a doua oara. Prima imagine cu noul membru din familia lor.

Xtra Night Show. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, detalii despre noul proces cu Anamaria Prodan. Declarații inedite: „A gasit...”

00:45, 14.06.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termina. Antrenorul a acuzat-o pe fosta soție ca a instrainat unul dintre bunurile pentru partaj, motiv pentru care a mers cu poliția la poarta acesteia. Cei doi au intra intr-un nou proces, iar avocatul fsotului fotbalis a oferit mai…

Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin, detalii neașteptate dupa o relație de 7 ani cu vedeta. „Respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui sa fie prioritați”

12:01, 30.05.2024 - Andreea Marin și Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de șapte ani. Cei doi locuiesc impreuna și au o relație discreta, așa cum și-au dorit. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, aceștia au vorbit despre povestea lor de dragoste și despre cum a evoluat relația lor.„Sunt fericita…

Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare, in ziua in care Costel Corduneanu și-ar fi serbat onomastica: „Ne lipsești”. Soția interlopului iși sarbatorește copiii

09:35, 21.05.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi speciala in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul și-ar fi sarbatorit ziua de nume, dar și doi dintre copii. Fratele lui, Adrian „Beleaua” Corduneanu nu a uitat de acest moment important și a facut declarații emoționante.

MApN organizeaza o noua campanie de recrutare a rezervistilor voluntari. Peste 4.900 de locuri la nivel national

09:25, 21.05.2024 - MApN organizeaza, in perioada 20 mai – 27 iunie, o noua campanie de recrutare a rezervistilor voluntari. Sunt 4936 de locuri disponibile la nivel national. Ministerul Apararii Nationale organizeaza, in perioada 20 mai – 27 iunie, o noua campanie de recrutare si selectie pentru cetatenii care doresc…

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?